ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ 5 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΤΙΣ ΑΠΕΣΥΡΕ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

 

Δεν κατάφερα τελικά να τηρήσουν όλα τα κριτήρια, για την απονομή των Γαλάζιων σημαιών οι πέντε παραλίες της Σαντορίνης, στις οποίες είχε δοθεί ο σχετικός τίτλος. Σύμφωνα με το «Lifo.gr» και άλλα ειδησεογραφικά μέσα, συνολικά αφαιρέθηκαν 38 γαλάζιες σημαίες σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτές είναι:

Ακτή Αγ. Γεώργιος, Δήμος Θήρας, ΠΕ Θήρας Ακτή Καμάρι 1, Δήμος Θήρας, ΠΕ Θήρας Ακτή Καμάρι 2, Δήμος Θήρας, ΠΕ Θήρας Ακτή Περίβολος, Δήμος Θήρας, ΠΕ Θήρας Ακτή Περίσσα, Δήμος Θήρας, ΠΕ Θήρας  Πηγή: www.lifo.gr

 

Η ιστοσελίδα, αναφέρει επίσης: «Σύμφωνα με τα κριτήρια του Προγράμματος, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αποφάσισαν, κατά τα προβλεπόμενα, να αποσύρουν τις βραβεύσεις για να διαφυλαχθούν το κύρος και η αξιοπιστία του θεσμού.   Σημειώνεται, επίσης, πως δεδομένου ότι η βράβευση αφορά την προηγούμενη και όχι την τρέχουσα χρονιά, αν οι επαναληπτικές αξιολογήσεις που θα γίνουν σε αυτές τις ακτές δεν δείξουν πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων πριν το τέλος της κολυμβητικής περιόδου, οι συγκεκριμένες ακτές δεν μπορούν να είναι υποψήφιες για βράβευση το 2019».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *