ΑΕΜΥ-Νοσοκομείο: Η Απρόσμενη Αρετή της Αφέλειας

 

Επαναλαμβάνει η ΑΕΜΥ, τις αγωνιώδεις (;) προσκλήσεις για την εξεύρεση γιατρών, περιορισμένης θητείας για ειδικότητες, μόνιμες, διαρκείς και απαραίτητες. Έτσι, μετά την αποχώρηση ενός ζεύγους καρδιολόγων και με το Νοσοκομείο Θήρας, να έχει καταστεί κέντρο διερχομένων ζητείται αυτή τη φορά καρδιολόγος για εξάμηνη υπηρεσία. Ούτε καν στο ελάχιστο όριο επιβίωσης, ενός πρόωρου τοκετού δηλαδή.

Επίσης, Μικροβιολόγο για δέκα μήνες. Με συνέπεια λόγων και έργων, ασφαλώς. Επόμενο βήμα ίσως, τα “ιατρικά Σαββατοκύριακα”.

Μακάρι, να ήταν αφέλεια. Αυτή, έχει ενίοτε, την αρετή να μυρίζει αθωότητα.

 

 

 

 

 

Η ΑΕΜΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Ιατρούς Συνεργάτες της ειδικότητας Καρδιολογίας για τη σύναψη συνεργασίας με το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ για έως έξι μήνες, με καθεστώς έκδοσης από αυτούς απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, προκειμένου να υποστηρίξουν την παροχή των υπηρεσιών υγείας στην Εταιρεία με την επωνυμία Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. και συγκεκριμένα στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ.

 

A/AΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-2-Η συνεργασία αφορά:

σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εντός του πλαισίου προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για 272 ώρες τον μήνα / Συνολικό εξαμηνιαίο κόστος έργου ανά ιατρό:

54.508,50 €

 

 

A/AΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ-1-Η συνεργασία αφορά:

σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εντός του πλαισίου προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για 272 ώρες τον μήνα / Συνολικό 10μηνο κόστος έργου ανά ιατρό: 55.719,80 €

Η παροχή των υπηρεσιών των εξωτερικών συνεργατών θα γίνεται εντός του ωραρίου λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, ενδεικτικά αναφέρονται κυλιόμενο ωράριο, εφημερίες, όπως αυτό εκάστοτε καθορίζεται από τα μηνιαία προγράμματα, σύμφωνα Η παροχή των υπηρεσιών των εξωτερικών συνεργατών θα γίνεται εντός του ωραρίου λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, ενδεικτικά αναφέρονται κυλιόμενο ωράριο, εφημερίες, όπως αυτό εκάστοτε καθορίζεται από τα μηνιαία προγράμματα, σύμφωνα με τις ανάγκες για την προσήκουσα και απρόσκοπτη λειτουργία του. Η επιλογή των εξωτερικών συνεργατών θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων που θα υποβάλλουν σε συνάρτηση με ατομική συνέντευξη στην οποία θα κληθούν από Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής, η οποία συγκροτείται με απόφαση Δ.Σ. της Εταιρείας.

Το αποτέλεσμα της επιλογής θα αποτυπωθεί σε πρακτικό που θα συνταχθεί από την ανωτέρω Επιτροπή και θα κυρωθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Εν συνεχεία, οι επιλεγέντες συνεργάτες θα κληθούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους ζητηθούν και να υπογράψουν σύμβαση συνεργασίας με τους ειδικούς όρους όπως αυτοί αφορούν έκαστη εκ των ειδικοτήτων σύμφωνα με τα περιέχοντα στον ανωτέρω πίνακα για την παροχή των υπηρεσιών τους και την αμοιβή τους. Υπογραμμίζεται ότι το ακριβές πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών, ως επίσης και το ακριβές πλαίσιο συνεργασίας θα γνωστοποιηθεί από την Επιτροπή στους υποψηφίους κατά τη διάρκεια των ατομικών συνεντεύξεων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.-Γ.Ν.Θ. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 07/11/2023 έως και 10/11/2023, ώρα 14.00″.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *