Παρά την “ξινή” τάση των Dupes, η Σαντορίνη παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής

 

Μια μερίδα Μέσων Ενημέρωσης, ταξιδιωτικών οργανισμών και «ανέμελων» influencers, να «ξινίζουν» το τελευταίο διάστημα με τη Σαντορίνη και κάποιους άλλους δημοφιλείς προορισμούς, προβάλλοντας τις τάσεις «Dupes Destinations» και «Altenrative». Τα στοιχεία από το διαδίκτυο όμως, καταδεικνύουν πως το όνειρο των διακοπών στη Σαντορίνη, παραμένει  ελκυστικό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναζητήσεις σε όλες τις δημοφιλείς ιντερνετικές μηχανές αναζήτησης και στα κορυφαία μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το νησί πρωτεύει. Για παράδειγμα το με το hashtag (ετικέτα)  #EuropeanSummer είναι αυτή τη στιγμή τάση στο TikTok με 769,8 εκατομμύρια προβολές και ο κύριος όγκος, αφορά στη Σαντορίνη.

Χαρακτηριστικό επίσης, το δημοσίευμα, που αναπαράγεται σε πάρα πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης και -το κυριότερο- βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα.

 

 

«Τα 10 κορυφαία τουριστικά σημεία της Google με τις περισσότερες αναζητήσεις στην Ευρώπη

  1. Σαντορίνη, Ελλάδα

Η Σαντορίνη είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής τουριστικός προορισμός και για καλούς λόγους. Το νησί προσφέρει στους επισκέπτες μια φανταστική επιλογή από παραλίες, εξαιρετική κουζίνα και, φυσικά, εκπληκτική θέα.

Μετά από αιώνες ηφαιστειακής δραστηριότητας, το νησί έχει πλέον παραλίες με κόκκινη άμμο, μαύρη άμμο και βότσαλο. Λόγω της γεωλογίας της, η Σαντορίνη έχει τις πιο ασυνήθιστες ελληνικές παραλίες.

Η Κόκκινη Παραλία είναι η πιο διάσημη στο νησί, με κόκκινη άμμο και έναν τεράστιο, επιβλητικό κόκκινο λόφο στο βάθος. Στη συνέχεια, η παραλία Καμάρι, με τη βοτσαλωτή άμμο και τα ήρεμα νερά της, και η παραλία της Περίσσας, με τη μαύρη άμμο και τα ήρεμα νερά της».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *