Νέοι υποψήφιοι από το “Τώρα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας τοπικών συμβούλων

 

 

 

 

 

 

 

 

  «Λατρεύω το νησί μας και όνειρο μου ήταν πάντα, να ζήσω μόνιμα εδώ και να κάνω την οικογένειά μου! Δεν θέλω αυτό το όνειρο να σβήσει, για αυτό εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό και την παράταξη του ΤΩΡΑ! Είναι ο μόνος που με εμπνέει ότι θα παράξει έργο! Άλλωστε τόσα χρόνια που τον ξέρω ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός χωρίς όμως να θαμπώνεται από τη λάμψη του, αφού είναι πέρα για πέρα αληθινός!»

  Η Αφροδίτη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως από το 2013 επέστρεψε στη μεγάλη της αγάπη, τη Σαντορίνη. Ο πατέρας της, Μαρίνος Νομικός με καταγωγή από το Βόθωνα, και η μητέρα της Κατερίνα Νομικού από το Ρέθυμνο Κρήτης, μεγάλωσαν την Αφροδίτη ως ελεύθερο πνεύμα και την έμαθαν να κρατά το τιμόνι της ζωής στα δικά της χέρια. Αποφοίτησε από ιδιωτική σχολή με ειδικότητα στη γραμματειακή υποστήριξη και πληροφορική και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με αντικείμενο τη λογιστική και τα οικονομικά. Είναι παντρεμένη με τον Κουμάνταρο Θεόδωρο και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Βλέποντας στο νησί τριτοκοσμικές εικόνες θέλει άρδην να αλλάξουν όλα. Η επάνδρωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, των σχολείων σε όλες τις βαθμίδες του, η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι θέματα που περνούν μπροστά από τα μάτια της όταν παίρνει αγκαλιά το κοριτσάκι της.

Αφροδίτη “εισέβαλες” στην ομάδα του ΤΩΡΑ! με το φως της αλήθειας σου! Το βλέμμα σου είναι δυνατό και έτοιμο να κοντραριστεί με κάθε εμπόδιο! Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε σαν εσένα, να εκφράζονται χωρίς φραγμούς, με οδηγό την ψυχή τους. Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

  “Καλωσορίζουμε τη Γεωργία στην οικογένειά του ΤΩΡΑ! Κόρη του Χαράλαμπου Λυγνού από τη Μέσα Γωνιά Σαντορίνης και της Κατερίνας Πούλη, με καταγωγή από τον Πύργο, είναι ένα νέο κορίτσι που θέλει να αγωνιστεί και να προασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου της!

“Ο κύριος Μανόλης είναι για εμένα σαν δεύτερος πατέρας! Αγαπάει το νησί μας και το δείχνει. Ξέρει τις ελλείψεις του και τις αδυναμίες του και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να κρατήσει τους νέους στο νησί!”

Η Γεωργία αποφοίτησε από το επαγγελματικό Λύκειο Πύργου με ειδικότητα στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στην Αθήνα στο ΙΕΚ Ακμή με ειδικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ τώρα ασχολείται με τη λογιστική ως ιδιωτικός υπάλληλος.

  Διατηρώντας τους δεσμούς της με την παράδοση, η Γεωργία παλαιότερα ασχολούνταν με τους παραδοσιακούς χορούς σε τμήματα της Σταματίνας Ξιάρχου. Ως γυναίκα με ανεξάντλητη την επιθυμία για αναζήτηση, κάνει πολλά ταξίδια και είναι άκρως επικοινωνιακή. Ευαισθητοποιημένη και με κριτική ματιά στα πολιτικά πράγματα, θέλει να αλλάξουν πολλά στη Σαντορίνη και κυρίως να γίνει το νησί της, μέρος ανάπτυξης για τη νέα γενιά, όπου θα μπορεί να δράσει και να φτιάξει τη ζωή που ονειρεύεται.

  Η χαοτική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους, το λιμάνι που δεν μπορεί να φιλοξενήσει τόσο κόσμο, ο κίνδυνος κατολισθήσεων, το θέμα των απορριμμάτων και των αδέσποτων ζώων, βρίσκονται στη λίστα της προς επίλυση. Ως ενεργότατη μαθήτρια που κινητοποιούνταν, ήταν μέλος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου και πάλευε από τα εφηβικά της χρόνια, φωνάζοντας τα αυτονόητα: περισσότερα δρομολόγια σχολικών λεωφορείων καθώς και θέσεις πάρκινγκ για τα τουριστικά.

Γεωργία μου, ό,τι ζητάς είναι δέσμευση μας! Μαζί με την οικογένειά του ΤΩΡΑ! έρχεται η μέρα που αυτό που ονειρεύτηκες για το νησί σου θα γίνει πραγματικότητα. Καλωσόρισες!”.

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Η ομάδα του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Βασίλη!

Γέννημα-θρέμμα από τη Μεσαριά, γιος του Νικολάου και της Μαργαρίτας Λυγνού, επίσης με καταγωγή από τη Μεσαριά.

«Τον Μανόλη Ορφανό τον στηρίζω, γιατί είναι σοβαρός και υπεύθυνος! Γνωρίζει τα προβλήματα του νησιού και εμπνέει εμπιστοσύνη! Σε αυτήν την πρώτη μου απόπειρα στην πολιτική και την ενασχόληση μου με τα κοινά, δεν θα μπορούσα να είμαι στο πλευρό κάποιου άλλου παρά μόνο δίπλα σε έναν δραστήριο άνθρωπο με όραμα και όρεξη για δουλειά!»

Μετά την αποφοίτηση του από το σχολείο, ο Βασίλης, ασχολήθηκε με τον τουρισμό και διατηρεί έως και σήμερα το ξενοδοχείο ”Hotel Nikos” στον Καρτεράδο. Επιπλέον, απασχολείται και ως οδηγός λεωφορείου στο ΚΤΕΛ Σαντορίνης. Είναι λάτρης των μηχανοκίνητων και η αδρεναλίνη τον κρατά σε εγρήγορση.

Σε εγρήγορση θα σε κρατά και η ομάδα μας Βασίλη! Το ενδιαφέρον σου για τον τόπο και τα προβλήματα του, δείχνουν πόσο θα προσπαθήσεις μαζί μας για το καλό της Σαντορίνης και της Θηρασιάς! Ο τουρισμός, το κυκλοφοριακό, καθώς και η αποκομιδή των απορριμμάτων, δεν αφήνουν ασυγκίνητο έναν ευαισθητοποιημένο πολίτη σαν το νέο μας υποψήφιο!

Βασίλη, η συμμετοχή σου στην αλλαγή ανοίγει το δρόμο προς το μέλλον! Καμία τροχοπέδη, κανένα εμπόδιο στην ανάπτυξη μας! Πάμε μπροστά! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *