Ο Βαγγέλης Αναστασιάδης με το “Τώρα”

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

“Καλωσήρθες Βαγγέλη!

Ο Βαγγέλης Αναστασιάδης, από την Οία, της Κατερίνας Παγώνη και του Σάββα Αναστασιάδη, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον των νησιών μας! Η ομάδα του ΤΩΡΑ! είναι η νέα σου οικογένεια Βαγγέλη μου!

  Σύζυγος της Κατερίνας Λάμπου, απόφοιτος της Σιβιτανειδίου Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, με την ειδικότητα του μηχανικού αυτοκινήτων, ο Βαγγέλης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί απο το 2000. Το 2020 και εν μέσω κορονοϊού, ξεκίνησε το τελευταίο του επιτυχημένο εγχείρημα με transfer και ενοικιαζόμενα δωμάτια, με τα οποία συνεχίζει δυναμικά έως και σήμερα.

«Η ιδέα του να συμμετάσχω στην πολιτική σκηνή του τόπου, αρχικά δεν ήταν καθόλου ελκυστική! Δεν με ενδιέφερε. Βλέποντας όμως τον Μανόλη και όλα όσα έχει καταφέρει σε λίγα μόλις χρόνια, συνειδητοποίησα πως δεν μπορούμε να περιμένουμε μόνο από τους άλλους (και συγκεκριμένα μόνο από τον έναν!), πρέπει και εμείς που έχουμε όρεξη για δουλειά και αυτοβελτίωση δική μας και του τόπου μας, να συνεισφέρουμε! Αρκετά με τη γκρίνια, την αδιαφορία και τις θεωρίες! Ήρθε η ώρα για πράξεις! Ο Μανόλης Ορφανός είναι αυτός που μπορεί την επόμενη μέρα!! Σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε όλοι μαζί δίπλα του!»

  Ο Βαγγέλης, εργατικός και πάντα ευδιάθετος, με άποψη και κριτική σκέψη, λακωνικός και πάντα εύστοχος, ένα «πολυεργαλείο» όπως τον χαρακτηρίζουν στην ομάδα, ήρθε μαζί με τα θέματα τα οποία και θα παλέψουμε για να λύσουμε. Την καθαριότητα και τις θέσεις στάθμευσης στην Οία καθώς και σε ολόκληρο το νησί, τη βελτίωση των δρόμων και γενικότερα την ανάπτυξη μας για μια λειτουργική καθημερινότητα σε Σαντορίνη και Θηρασιά!

«Θέλουμε τάξη και όχι αταξία!»

Καλωσήρθες Βαγγέλη μου!

Μαζί θα παλέψουμε για την πολυπόθητη αυτή τάξη που τόσο έχουμε στερηθεί! Ξεκινάμε μετά την 8η Οκτωβρίου!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *