Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΪΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΟΡΑΜΑ”

  “Το “Σαντορινιό Οραμα δυναμώνει !
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΙΛΑΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Βάιλας από το Μεγαλοχώρι .
Ο Γιάννης Βάιλας, 51 ετών, είναι κάτοικος Μεγαλοχωρίου, όπου διαμένει με τη σύζυγό του Ειρήνη Καραμολέγκου και τα έξι παιδιά τους.
Ηλεκτρονικός στο επάγγελμα το ασκεί από την ηλικία των 22 ετών, οπότε και υπήρξε ο νεότερος εγγεγραμμένος επαγγελματίας στον Πανελλαδικό Σύλλογο του κλάδου των Σ.Α.Ρ.Ε
  Είναι κάτοχος του ανώτατου πτυχίου καθώς και της κρατικής άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του Ραδιοτεχνίτη .
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας με Digea, Cosmote, Vodafone, καθώς και με τους δήμους, Θήρας και Ίου.
  Οι γνώσεις του στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας και η επαγγελματική του επάρκεια και συνέπεια, αποδεικνύονται από την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει η Digea προκειμένου να εγγυάται την αδιάλειπτη λειτουργία των τηλεοπτικών καναλιών στα νησιά Σαντορίνη και Ίο .
Ο Γιάννης υπερασπίζεται με πάθος τις ιδέες του και αγωνίζεται για το κοινό καλό και τα δικαιώματα των συμπολιτών του .
Έχει αγωνιστεί ώστε όλοι οι κάτοικοι του νησιού μας και κυρίως οι υπερήλικες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην ψηφιακή τηλεόραση.
Άνθρωπος που στηρίζει το αθλητικό ιδεώδες, έχει επιλέξει ως χόμπι του την “διαιτησία του ποδοσφαίρου”, προσφέροντας δίκαιη διαιτησία στα γήπεδα των Κυκλάδων και του Πειραιά, όπου και έχει αναγνωριστεί η εντιμότητα και το ήθος του .
  Όνειρο του, να μεταλαμπαδεύσει την αρχή του “ευ αγωνίζεσθαι” στη νεολαία του νησιού, με απτό παράδειγμα τη δεκαεξάχρονη κόρη του που χρίστηκε επίσημη γυναίκα διαιτητής ποδοσφαίρου.
Ο Γιάννης μπαίνει στον αγώνα με όρεξη και πάθος και διάθεση να προσφέρει στα κοινά και στη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο νησί μας.
Σύνθημα του : “να αγωνιστούμε για να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας έναν ακόμη καλύτερο τρόπο από αυτόν που μας άφησαν οι πρόγονοί μας”
Τον υποδεχόμαστε με χαρά !
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Γιάννη !
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *