ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Α. ΣΙΓΑΛΑ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

 

  Μετά και την έντονη διαμαρτυρία του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σιγάλα, μετατέθηκε για τις 30 Απριλίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σιγάλας συμμετείχε στην προγραμματισμένη για την ίδια μέρα συνάντηση που είχε συγκληθεί το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας και σε ανάρτησή του ανέφερε τα εξής:

Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ και η ΑΝΑΙΣΘΗΣΊΑ συνεχίζεται.
ΔΕΝ ήξερε ο πρόεδρος του Λ.Τ. ότι την ίδια ημέρα και ώρα θα είμαι στο ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΥΓΕΊΑΣ; Φυσικά ΝΑΙ.
Τι ωραία ατμόσφαιρα….
θέλει να περάσει τα “”θεματάκια”” ΑΈΡΑ.
ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΊ ΤΟΥ ΑΘΗΝΙΟΥ!!!!
ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΌ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΆΧΑΛΟ ΣΤΟ ΑΜΜΟΥΔΙ!!!!!
ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΈΛΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ ΤΩΝ ΦΗΡΩΝ!!!!!
ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΏΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΊΑ ΣΕ Ο Λ Ε Σ ΤΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΈΣ ΖΏΝΕΣ με τον Εργολάβο ΦΑΝΤΑΣΜΑ……
ΚΑΙ το μόνο τους πρόβλημα να γίνουν προσλήψεις ΑΕΡΙΤΖΉΔΩΝ από την πίσω πόρτα, συνοπτικοί διαγωνισμοί… και απ ευθείας ΑΝΑΘΈΣΕΙΣ!!!!!
ΚΑΛΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κ ΠΡΌΕΔΡΕ!!!!”.

Τελικά η συνεδρίαση αναβλήθηκε και πρόκειται Να γίνει τη Δευτέρα 30 Απριλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων:

Έγκριση πρωτοκόλλων ταμειακής διαχείρισης για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριου και Μαρτίου οικ. Έτους 2018

Έγκριση και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων οικ. έτους 2018.

Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης παροχής υπηρεσιών για: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΒΛΥΧΑΔΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ».

Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την ανάθεση παροχής γενικών υπηρεσιών με τίτλο «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΒΛΥΧΑΔΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ»

Συμμετοχή στο διήμερο επιμορφωτικό πρόγραμμα για τον Ν.4504/2017 του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στους Φορείς Διοίκησης & Εκμετάλλευσης Λιμένων.

Έγκριση πρακτικού δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού για την “Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών στο Δ.Λ.Τ. Θήρας”.

Αίτηση του κ. Δαρζέντα Κων/νου του Δημητρίου , ανάκλησης θεραπείας οφειλής από χρήση χώρου στο αλιευτικό καταφύγιο της Βλυχάδας. 8. Ανάκληση μήνυσης στην κ. Καρακύκλα Κων/να.

Έγκριση εξόδων μετακίνησης Προέδρου για υπηρεσιακούς λόγους.

Προέγκριση μετακίνησης Προέδρου και ΥΑΛΕ για υπηρεσιακούς λόγους.

Διαγραφή του χρηματικού καταλόγου 16/2018 που αφορά τέλη επιβατών Σεπτεμβρίου 2016 της εταιρείας HELLENIC SEAWAYS. Τα τέλη επιβατών Σεπτεμβρίου εξοφλήθηκαν με βεβαιωτικά-διπλότυπα στις 27/1/2017 και 22/2/2017.

Διαγραφή από τους χρηματικούς καταλόγους 57/2018 και 58/2018 που αφορούν τέλη επιβατών και παραβολής του ΝΑΞΟΣ ΣΤΑΡ καθώς καταχωρήθηκε εκ παραδρομής.

Διαγραφή από τους χρηματικούς καταλόγους 41/2018 και 42/2018 που αφορούν τέλη ελλιμενισμού, του εκδρομικού σκάφους ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ (CALDERA YACHTING) που λανθασμένα καταχωρήθηκε, καθώς είχε έγκριση ελλιμενισμού για το 2017, η οποία πληρώθηκε 29/5/2017.

Βεβαίωση οφειλών και αποστολή στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. προς αναγκαστική είσπραξη του ποσού 2.546,35 ευρώ, της εταιρείας ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΕΙΛΙΝΓΚ ΝΕΠΑ (MISS GEORGIA), από τέλος χρήσης της προβλήτας στο αλιευτικό καταφύγιο της Βλυχάδας την περίοδο 9/5/17 έως 31/11/17.

Διαγραφές από τους χρηματικούς καταλόγους 28,29,30,43/2018 που αφορούν τέλη αποβλήτων Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου 2017”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *