ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!. ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

 

 

 

 

Φωτογραφία: Ιπποκράτης Αλεξίου

Πριν λίγο καιρό, ένα ατυχές συμβάν με θύμα, ένα 12χρονο παιδί, έγινε πάλι αφορμή για νέα πικρόχολα σχόλια σχετικά με το Νοσοκομείο Σαντορίνης. Η Santonews, είχε δημοσιεύσει τις πραγματικές συνθήκες τηςαντιμετώπισης του περιστατικού (ΕΔΩ) και η μητέρα του παιδιού, έρχεται να τις επιβεβαιώσει, με ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς το Νοσοκομείο. Το παιδί, είναι καλά. Κι αυτό έχει σημασία.

«Στις 25/08/2017 βρισκόμουν στη Σαντορίνη για ολιγοήμερες διακοπές ο σκύλος μας ράτσας Πιτ μπουλ επιτέθηκε στον 12χρονο γιο μου και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο! Αμέσως μεταφέραμε το παιδί στο νοσοκομείο Σαντορίνης και τον ανέλαβαν οι γιατροί, όπου έκαναν όλες τις απαραίτητες ιατρικές ενέργειες για την αποκατάσταση της υγείας και της εξωτερικής εμφάνισης του παιδιού μου.

Οι άμεσες χωρίς ολιγωρία ενέργειές τους οδήγησαν στην καλή και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του παιδιού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς τους ιατρούς Κα ΣΟΦΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και Κο ΜΑΡΙΟ ΣΤΑΘΑΤΟ για την ανθρωπιά και την εξαιρετική τους βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ και το νοσοκομείο που έχει τέτοιους αξιόλογους και έμπειρους ιατρούς!! Θέλω να ενημερώσω πως το παιδί μου σήμερα είναι υγιές και έχει μπει ξανά στην κανονική ροή της ζωής του!!

Με εκτίμηση

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ Γ. ΧΑΡΑΚΑ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *