ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΕΝΓΚΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΗΡΑΣ:ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ 3 ΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΡΙΑ

 

 

 

 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ_1Α “Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας τρεις (3) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού.

Επιπλέον, συνελήφθη 41χρονη υπήκοος Ταιβάν, διακινήτρια μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθησαν  (14.06.2016) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 19χρονος υπήκοος Συρίας, 18χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, 41χρονη υπήκοος Ταιβάν και 40χρονη υπήκοος Αφγανιστάν, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής – χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, το πρωί ο 19χρονος υπήκοος Συρίας και ο 18χρονος υπήκοος Αφγανιστάν που συνόδευαν ανήλικα παιδιά τους αντίστοιχα, μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας αρχών Ιταλίας και διαβατηρίων αρχών Γαλλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Επιπλέον, στο ίδιο αεροδρόμιο η 41χρονη υπήκοος Ταιβάν διευκόλυνε, κατευθύνοντας και παρέχοντας κάλυψη προς αποφυγή αστυνομικού ελέγχου, τη 40χρονη υπήκοο Αφγανιστάν που συνόδευε το ανήλικο παιδί της να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Αυστρία.

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, κάρτες επιβίβασης και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου”.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *