ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ε.Φ.Ε.Τ

28-30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΥΦΕΝ ΣΤΑ ΦΗΡΑ.

 

 

 

εφετ2“Ενημερώνουμε όλους τους εκπαιδευόμενους , που έχουν παρακολουθήσει τα Υποχρεωτικά από το νόμο (Υ.Α 14708/2007) εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα «Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων» που υλοποιήθηκαν από τον πολυχώρο ΥΦΕΝ σε συνεργασία με το ΚΕΚ HONESTY, ότι ο Ε.Φ.Ε.Τ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) Διοργανώνει εξετάσεις αξιολόγησης των εκπαιδευομένων στη Σαντορίνη για την χορήγηση του επίσημου πιστοποιητικού του Ε.Φ.Ε.Τ.

Η διαδικασία της Γραπτής αξιολόγησης, θα γίνει στον Πολυχώρο ΥΦΕΝ στα Φηρά 28, 29 και 30 |Ιουνίου 2016 και από ώρα 9:30- 17:30

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το νόμο το επίσημο πιστοποιητικό του Ε.Φ.Ε.Τ, χορηγείται από τον ίδιο τον ΕΦΕΤ, μετά από γραπτή αξιολόγηση για τους εκπαιδευόμενους, που έχουν παρακολουθήσει αντίστοιχα σεμινάρια Υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων από έγκυρους φορείς. Λανθασμένα πολλοί θεωρούν ότι η βεβαίωση του φορέα εκπαίδευσης , μπορεί να αντικαταστήσει το επίσημο πιστοποιητικό του ΕΦΕΤ.

Σημειώνουμε, ότι η διαδικασία αξιολόγησης διαρκεί ελάχιστα λεπτά, γίνεται με multiple choice ερωτήσεις και χρειάζεται να έχετε μαζί σας ΑΦΜ και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατήριο

Η εξεταστέα ύλη, είναι στην διάθεσή σας στον διαδικτυακό τόπο www.markozannes.gr . Επίσης από την ίδια δ/νση, μπορείτε να τυπώσετε πιστοποιητικά και βεβαιώσεις χωρίς κόπο.

Πληροφορίες καθημερινά 10:00 με 15:00 στον πολυχώρο Υφεν στα Φηρά και στο τηλέφωνο 22860 24600”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *