6 ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜA ΤΟΥ INDEPENTENΤ

 

 

  Τα έξι καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης στη Σαντορίνη, υποδεικνύει η μεγάλη βρετανική εφημερίδα “Indepentent”, σε ένα εκτενές αφιέρωμά της. Πρώτη στη λίστα είναι η πεζοπορία στο μονοπάτι από τα Φηρά, στην Οία. “ Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε στη Σαντορίνη”, γράφει η εφημερίδα, για να προσθέσει: “ Αυτό το περπάτημα των 9χλμ διαρκεί περίπου τρεις ώρες, περνώντας από Φηρά, Φηροστεφάνι, Ημεροβίγλι και Οία και φέρνοντάς σας κατά μήκος του χείλους της Καλντέρας”.

Η επομένη πρόταση είναι μια γευσιγνωστική “πτήση” 18 ποτηριών κρασιού στην βεράντα της Santo Wines, με τον “Indepentend” να γράφει: “Οι λάτρεις του κρασιού βρίσκονται ευχάριστα έκπληκτοι από την ποιότητα του κρασιού που προσφέρεται στο νησί, καθώς και από τα κρασιά της Santo  που βρίσκεται πάνω από τα βράχια του Πύργου και είναι το μεγαλύτερο οινοποιείο στο νησί […] συν ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού για να δείτε το ηλιοβασίλεμα”.

Οι επόμενες προτάσεις είναι φυσικά η απόλαυσης ενός ηλιοβασιλέματος στην Οία, ένα δείπνο με θαλασσινά σε κάποιο από τα εστιατόρια του νησιού και τέλος η απόλαυση μιας ταινίας στον υπαίθριο κινηματογράφο Cine Kamari. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, η μετάβαση στη Σαντορίνη, είναι πλέον εύκολη υπόθεση καθώς εκτός των άλλων “Η British Airways πετάει δύο φορές την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Λονδίνου προς τη Σαντορίνη κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών”.

 

Hike from Fira to Oia

shutterstock-765766948.jpg
Shutterstock

 

Sip an 18-glass wine flight

drz-snw-2144.jpg

Explore ancient Akrotiri

cxahrp.jpg
Alamy

 

Snap a Santorini sunset

f595cd.jpg
Alamy

 

Dine on fresh seafood at a traditional taverna

shutterstock-585578756.jpg
Shutterstock

 

Catch an open-air movie on Kamari Beach

cinekamari.jpg

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *