2H ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΥΚΟΓΑΛΟΥΣΑ

 

  “Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στην 2η συνάντηση της Σχολής Γονέων 2022-2023. με εισηγητή τον Δρ. Στέλιο Πελασγό, παραμυθά, διδάκτωρ παιδαγωγικής και συγγραφέα με θέμα«Μην Νουθετείς, πες παραμύθι και θα δεις».

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Παναγίας της Γλυκογαλούσας.

 

Για παιδιά:
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο της Παναγίας της Γλυκογαλούσας όπου ο Δρ.Στέλιος Πελασγός θα διηγηθεί «Τρομακτικές Ιστορίες για ατρόμητα παιδιά». 

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα της σχολής γονέων 2022-23.

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε

τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00,

στα εγκαίνια της Σχολής Γονέων 2022-2023.

Εισηγητής της πρώτης συνάντησης είναι ο

Αρχιμανδρίτης π.Ιωάννης Καραμούζης, Β΄ Γραμματεύς-Πρακτικογράφος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος & Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος με θέμα εισηγήσεως :

«Γονείς και παιδιά σε μία σχέση διαρκούς αλληλόδρασης» 

Παράλληλα, σας προσκαλούμε στις μηνιαίες εισηγήσεις και δράσεις της Σχολής Γονέων 2022-2023 όπου οι εισηγητές, επιστήμονες καταξιωμένοι στο χώρο τους, με  πολυετή εμπειρία και πλούσιες γνώσεις, θα δώσουν απαντήσεις σε καίριους προβληματισμούς των παρευρισκομένων. Παράλληλα, θα μας ενημερώσουν και θα μας παρουσιάσουν νέες μεθόδους και τρόπους επικοινωνίας, προσέγγισης των παιδιών αλλά και των ανθρώπων γύρω μας, θα μας απαντήσουν σε θέματα υγείας και θα μας παρουσιάσουν σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους μέσα από μία πλούσια θεματολογία. Στο τέλος των εισηγήσεων, δίνεται η δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα, καταλήγοντας σε μία εποικοδομητική συζήτηση.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Τόπος: Πνευματικό Κέντρο Παναγίας Γλυκογαλούσας, Καρτεράδος.

Στους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Μπορείτε να δείτε το έντυπο πατώντας ΕΔΏ.

Παρακαλούμε όπως προωθήσετε το επισυναπτόμενο ηλεκτρονικό έντυπο σε τρίτους, εάν το επιθυμείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *