2.764 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ_ΒΑΣΙΚΟ

“Συμπληρώθηκε ο πρώτος μήνας λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κατά τη διάρκεια του οποίου αντιμετωπίστηκαν 2.764 επείγοντα περιστατικά, εξυπηρετήθηκαν 3.395 ασθενείς στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, πραγματοποιήθηκαν 580 εργαστηριακές εξετάσεις σε εξωτερικούς ασθενείς, 406 χειρουργικές επεμβάσεις στο σηπτικό και 4 στο κεντρικό χειρουργείο.

 

Σήμερα νοσηλεύονται 11 ασθενείς Έλληνες και Ξένοι, στους οποίους παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, σε πλήρη λειτουργία των ξενοδοχειακών υποδομών.

Οι 140 εργαζόμενοι, ιατροί, νοσηλευτές και το υπόλοιπο διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, που βρίσκεται σε καθημερινή ολοήμερη εφημερία, έχουν συμβάλει στην αντιμετώπιση των σημαντικών εγγενών αδυναμιών, που οφείλονται κυρίως στη 5ετή μη χρήση του χώρου και του εξοπλισμού του που διαπιστώθηκαν κατά τη λειτουργία της δομής.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας”

Save

2 Responses

  1. Ο/Η Nikolova viki λέει:

    Όλα ινε πολύ καλά…μόνο που δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο νοσοκομείο. Το πιο σημαντικό…να μου γράφουν χάπια δεν γίνεται…να μου εξετάζει τα μάτια…δεν γίνεται. Κε αλλά πολλά δεν γίνεται,άλλα λένε ότι ιπαρχει νοσοκομείο…μόνο λόγια είναι…δυστυχώς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *