14χρονος θύμα ξυλοδαρμού στη Μεσαριά

Περιστατικά εφηβικής παραβατικότητας

 

 

 

 

 Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και μέρες. Η αναμονή δημοσιοποίησης υπήρξε μόνο, μέχρι οι γονείς να προβούν σε σχετικό διάβημα στις αρχές. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Θήρας τέσσερις ανήλικοι -τρεις 13χρονοι και ένας 17χρονος- χτύπησαν έναν 14χρονο και τον οδήγησαν στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί έπεφτε θύμα εκφοβιστικής συμπεριφοράς (Μπούλινγκ) από τη συγκεκριμένη «παρέα».

 

οι δράστες πριν από 4 ημέρες είχαν προσεγγίσει ξανά τον γιο της ζητώντας του να κατεβάσει το παντελόνι του. Τότε όμως ο 14χρονος είχε προλάβει να ξεφύγει.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν και προσήχθησαν οι 2 από τους 4 ανήλικους μαζί με τους γονείς τους και κατόπιν ενημέρωσης του εισαγγελέα Νάξου διατάχθηκε η σύλληψη των γονέων, διότι ενώ είχαν την υποχρέωση της εποπτείας των παιδιών τους, παρέλειψαν να τα εμποδίσουν από την τέλεση της αξιόποινης πράξης.

Όμως το πρόβλημα της εφηβικής παραβατικότητας, παίρνει διαστάσεις. Από εκφοβισμούς στο προαύλιο των σχολείων, μέχρι ρίψη αντικειμένων (ακόμα και πέτρες!) σε διερχόμενα οχήματα. Η σελίδα, είναι σε θέση να γνωρίζει πως στην περιοχή Καμαρίου, έφηβοι επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον διερχόμενου λεωφορείου. Ο οδηγός ταυτοποίησε τους δράστες, αλλά πέρα από συστάσεις, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Υπάρχει επίσης βίντεο με ρίψη κουτιών αναψυκτικών, εναντίο ATV (γουρούνας), στη Μεσαριά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *