ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕI TΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

 

 

 

H η φωτογραφία, είναι από ανάρτηση του κ. Κώστα Δαρζέντα στο Facebook

“Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  με αφορμή τα επεισόδια που δημιούργησαν μέλη της Χρυσής Αυγής  κατά τη διάρκεια  της παρέλασης στο Εμπορειό  της Σαντορίνης,  δηλώνει:

«Η σημερινή παρεμπόδιση της τελετής εορτασμού της εθνικής επετείου στο Εμπορείο Σαντορίνης που επιχείρησαν μέλη της Χρυσής Αυγής με πρόσχημα ότι ο σημαιοφόρος δεν ήταν ελληνικής καταγωγής αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της περιφρόνησης τους για την ηρωϊκή αντίσταση της πατρίδας μας στα φασιστικά και ναζιστικά στρατεύματα. Οι άνθρωποι αυτού του τόπου νίκησαν το φασισμό και θα το ξανακάνουν όποτε χρειαστεί. Τη σημαία έχουν δικαίωμα να κρατήσουν όλα τα παιδιά που μοιράζονται στα σχολεία μας “την ημετέρα παιδεία”.

Οι  θρασύβουλες πράξεις πατριδοκαπηλίας δεν έχουν χώρο στην ελληνική κοινωνία και εκπαίδευση. Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Εμπορείου για την ψύχραιμη και υπεύθυνη στάση που κράτησαν. Οι σχολικές τους κοινότητες έχουν την πλήρη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε κινήσεις προστασίας τους σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *