ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣΙΑΣ

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΠΛΟΙΟ

 

 

ΘΗΡΑΣΙΑ- ΦΩΤΟ:Μαρία Πιτσικάλη

Η σελίδα έλαβε μια επιστολή-επώνυμη- για την κατάσταση που επικρατεί στη Θηρασία (ίδιος δήμος με τη Σαντορίνη). Τη δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια

“Αναγκαζόμαστε να σας γράψουμε, ύστερα απ’ τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό που βιώνει το νησί της Θηρασιάς, εδώ και μία ολόκληρη εβδομάδα.

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου σταμάτησαν τα δρομολόγια προς το νησί μας και τα δύο επιβατηγά οχηματαγωγά (Ε/Γ – Ο/Γ) πλοία που το εξυπηρετούν, καθώς τόσο το Aqua Jewel παραμένει μπλοκαρισμένο στο Λαύριο, λόγω της καθυστέρησης στην υπογραφή της σύμβασης, αλλά ταυτόχρονα και η τοπική παντόφλα Νήσος Θηρασιά λείπει στη Σαλαμίνα για την προγραμματισμένη ετήσια συντήρηση.

Ως εκ τούτου, ζητούμε τουλάχιστον μία έκτακτη προσέγγιση απ’ το πλοίο Διονύσιος Σολωμός της εταιρείας Zante Ferries για την αποσυμφόρηση των αναγκών που έχουν συσσωρευτεί και δεν μπορούν να ικανοποιηθούν απ’ την μικρή τοπική λάντζα.

Θυμίζουμε πως το ίδιο είχε γίνει και πριν από δύο χρόνια, όταν και πάλι η Θηρασιά αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα, τα πλοία της Zante Ferries, τόσο στις 3/2/2016 το Αδαμάντιος Κοραής, όσο και στις 7/2/2016 το Ανδρέας Κάλβος, πραγματοποίησαν έκτακτες προσεγγίσεις και εξυπηρέτησαν το νησί μας.

Σας παρακαλούμε θερμώς, όπως μεταφέρετε το δίκαιο αίτημά μας σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμος, Επαρχείο, κτλ) για την ταχύτερη λύση του φλέγοντος προβλήματος.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *