Συλλήψεις για μαστροπεία και υγειονομικές παραβάσεις

Της Τατιάνας Σαββίδου

 

 

 

 

 

«Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Θήρα στις 18 Αυγούστου 2024, συνελήφθησαν έξι άτομα για εμπλοκή σε υποθέσεις μαστροπείας και παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται πέντε αλλοδαπές γυναίκες, με καταγωγή από την Κολομβία, καθώς μια ημεδαπή, η οποία φέρεται να είναι η υπεύθυνη του καταστήματος εστίασης όπου εντοπίστηκαν οι παραβάσεις.

Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι οι γυναίκες, οι οποίες γεννήθηκαν μεταξύ 1992 και 2004, εμπλέκονταν σε δραστηριότητες μαστροπείας, ενώ παράλληλα εργάζονταν στο κατάστημα χωρίς τα απαραίτητα υγειονομικά πιστοποιητικά. Ειδικότερα, η υπεύθυνη του καταστήματος κατηγορείται για τη μη τήρηση των υγειονομικών διατάξεων που προβλέπουν την έκδοση πιστοποιητικού υγείας για τους εργαζομένους.

 

Το κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο Φηρών, τέθηκε στο στόχαστρο των αρχών μετά από καταγγελίες για παράνομες δραστηριότητες. Η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις, ενώ η υπεύθυνη του καταστήματος, όπως και ο Ρουμάνος ιδιοκτήτης, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για μαστροπεία και σοβαρές υγειονομικές παραβάσεις.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές, όπου θα συνεχιστούν οι διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών. Η επιχείρηση αυτή αποδεικνύει την αποφασιστικότητα των αρχών να καταπολεμήσουν το οργανωμένο έγκλημα και να διασφαλίσουν την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, προς όφελος της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των πολιτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *