Πρωτοβουλία απομάκρυνσης των αντιαισθητικών επιγραφών από τα Φηρά

Βίντεο- Παναγιώτης Καβαλάρης

 

 

 

«Είναι κάτι το οποίο το οφείλουμε στην πόλη. Υπάρχουν οι κανονιστικές, υπάρχουν οι νόμοι, υπάρχουν τα ΦΕΚ. Θα πρέπει απλά να τα βγάλουμε από το συρτάρι και να αρχίσουμε να εφαρμόζονται σιγά-σιγά με τη βοήθεια των επιχειρηματιών», είπε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας (Φηρών), μιλώνταςστον Santorini FM 106.4 για την πρωτοβουλία αντικατάστασης των εμπορικών επιγραφών από την πόλη.

Ο κ. Παναγιώτης Καβαλάρης, τόνισε πως εκτός από την αισθητική ρύπανση, εξέλιπαν εν πολλοίς και οι λόγοι για την ύπαρξη επιγραφών μεγάλου μεγέθους και έντονου φωτισμού. «Θεωρώ ότι οι επιχειρηματίες δίνουν τόσα χρήματα για να φτιάξουν επιχείρησή τους. Δεν χρειάζεται να βάλουν και τόσο μεγάλες πινακίδες εξωτερικά για να δείξουν πού είναι η επιχείρηση», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:  «Πλέον η κοινωνία έχει αλλάξει. Όλοι ξέρουμε ότι για να βρούμε μια επιχείρηση θα μπούμε μέσω τηλεφώνου να την ανακαλύψουμε. Θα δούμε τις κριτικές πρώτα και μετά θα βρούμε και πού είναι και το σημείο για να πάμε».

 

Αναφέρθηκε επίσης και στη σειρά πρωτοβουλιών, που έχουν ήδη δώσε ορατά αποτελέσματα στο συμμάζεμα της πόλης και εξήρε τη σύμπνοια που επικρατεί στο Τοπικό Συμβούλιο. «Είμαι από τους τυχερούς προέδρους γιατί δίπλα μου έχω δύο ανθρώπους οι οποίοι με υποστηρίζουν και με στηρίζουν ο Χρήστος ο Μεδρινός, ο Αντιπρόεδρος και ο Λουκάς ο Κατρής οι οποίοι είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτοί.

Ξέρει και ο κόσμος ότι πρέπει να με στηρίξει, πρέπει να είναι δίπλα σε μένα, στην τοπική κοινότητα για να μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγές. Ξέρω ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *