H Σαντορίνη στους 5 κορυφαίους προορισμούς πολυτέλειας στη Μεσόγειο

Αξιολόγηση του ειδικού περιοδικού Luxury Lifestyle Magazine

 

 

 

 

“Η Μεσόγειος ήταν εδώ και πολύ καιρό η παιδική χαρά των πλουσίων και των διάσημων, σε βαθμό που η πολυτέλεια έχει γίνει σχεδόν συνώνυμη με αυτού του είδους την απόδραση. Είναι το σπίτι σε αξιοζήλευτους παραθαλάσσιους προορισμούς, δίνοντάς σας την επιλογή να  επιδοθείτε σε ναύλωση γιοτ για να δημιουργήσετε απίστευτες αναμνήσεις  στη θάλασσα ενώ βρίσκεστε εκεί” γράφει το ειδικό περιοδικό Luxury Lifestyle Magazine, δημοσιεύοντας μια αξιολόγηση με τους πέντε κορυφαίου προορισμούς πολυτέλειας. Ανάμεσα σε αυτούς φιγουράρει η Σαντορίνη, για την οποία το περιοδικό γράφει: 

 

  “Όταν οι περισσότεροι σκέφτονται τη Σαντορίνη, φαντάζονται αμέσως τα αστραφτερά νερά του Αιγαίου Πελάγους με φόντο τη λευκή και γαλάζια αρχιτεκτονική που δεσπόζει από πάνω της. Εδώ, θα βρείτε ατελείωτες πισίνες στο όριο των ξενοδοχείων όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ήλιο να δύει. Επιλέξτε από μια  μεγάλη ποικιλία πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε  σε αυτόν τον διαβόητο ρομαντικό προορισμό, από γευσιγνωσία κρασιού μέχρι αγορές σε τοπικές μπουτίκ.

Αφού απομακρυνθείτε από το κατάλυμά σας με θέα στη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε ένα εκλεκτό γεύμα σε ένα από τα πολλά εξαιρετικά εστιατόρια και οινοποιεία που δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για να απολαύσετε απολαυστικό φαγητό και ποτό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *