Μήνυμα του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

  “Αγαπητές και αγαπητοί εκπαιδευτικοί.

Αγαπημένα μας παιδιά.

Φίλες και φίλοι γονείς και κηδεμόνες.

Οι νεανικές  φωνές και τα γέλια στις αυλές των σχολείων από σήμερα, θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο ζωηρή, πιο ενδιαφέρουσα, πιο όμορφη.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς καλωσορίζουμε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ειδικού Σχολείου, καθώς και τα παιδιά της προσχολικής αγωγής.

Καλωσορίζουμε  τους εκπαιδευτικούς που θα αναλάβουν το υπεύθυνο και σημαντικό έργο της μόρφωσης των παιδιών μας.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους -μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς- η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, γεμάτη από γνώση και μάθηση, υγεία και αισιοδοξία.

Ιδιαίτερο καλωσόρισμα  απευθύνουμε στα «πρωτάκια» και τους ευχόμαστε αρμονική προσαρμογή στο νέο  περιβάλλον του σχολείου.

Ο δήμος, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φρόντισε για τη βέλτιστη προετοιμασία των σχολείων ώστε η προσέλευση και η παραμονή σε αυτά να είναι ασφαλής και η εκπαιδευτική διαδικασία να διεξάγεται σε ένα σύγχρονο και πολιτισμένο περιβάλλον.

   Καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ο δήμος θα είναι σε ετοιμότητα για την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύπτουν στη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Καλή και ευλογημένη η νέα σχολική χρονιά!

Υγεία και πρόοδος για όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *