Νέες υποψηφιότητες στο “Σαντορινιό Όραμα”

  “Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει!
ΓΟΥΡΙΑΣ. ΑΛΕΦΡΑΓΚΗΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΓΟΥΡΙΑΣ ΑΛΕΦΡΑΓΚΗΣ
Ακρωτηριανός ο Γουρίας, γιος του Στέλιου και της Μαρίας, είναι παντρεμένος με τη Φλώρα Δαρζέντα και πατέρας 4 παιδιών.
  Ελεύθερος επαγγελματίας, με κοινωνικές ευαισθησίες και εθελοντική δράση, ο Γουρίας θεωρεί χρέος του να συμβάλει στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον του χωριού του και ολόκληρου του νησιού.
Για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών του.
  Εμπιστεύεται το Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και τους συνεργάτες του και συμφωνεί με τις απόψεις τους για την ανάπτυξη και το μέλλον του Ακρωτηρίου και ολόκληρης της Σαντορίνης.
Θα δώσει τον προσωπικό του αγώνα, εντασσόμενος στο συνδυασμό “Σαντορινιό Οραμα ” ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Γουρία!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.
Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΛΙΠΑΙΟΥ
Μαζί μας, υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η. ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥ
Παντρεμένη με τον Λουκά Ρούσσο από τον Καρτεράδο, η Μαρία είναι μία ευαίσθητη, δραστήρια, με πολλές ανησυχίες και ενδιαφέροντα γυναίκα .
  Υπέρμαχος του εθελοντισμού, συντονίζει εθελοντικά δίκτυα και συμμετέχει σε σημαντικές εθελοντικές δράσεις που βοηθούν στην κοινωνική επανένταξη και την απόκτηση νέων εμπειριών από παιδιά και στην ανακούφιση ηλικιωμένων που χρήζουν βοήθειας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, προσέφερε τις υπηρεσίες της στο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων που αναλήφθηκαν από το δήμο .
  Υπήρξε η εμπνεύστρια της δράσης “γινε αγάπη “, η οποία περιελάμβανε έκθεση 800 σχεδιαστικών δημιουργιών μικρών μαθητών της Σαντορίνης και συνδιοργάνωσαν η Σχολική Επιτροπή Α ‘βάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης και ο δήμος Θήρας.
  Η Μαρία, με το πάθος για προσφορά που την διακατέχει, επιθυμεί να συμμετέχει με όλες της τις δυνάμεις στη συλλογική προσπάθεια για μία καλύτερη, πιο ποιοτική ζωή στη Σαντορίνη.
Εμπιστεύεται τον Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και ταυτίζεται με τις απόψεις και τα σχέδιά του για τη βιώσιμη ανάπτυξη Σαντορίνης.
  Θα συμμετέχει στο συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα” ως υποψήφια για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και θα δώσει το δικό της αγώνα για την επιτυχία του συνδυασμού.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Μαρία!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *