Μανώλης Καραμολέγκος με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
  “Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει !
ΜΑΝΩΛΗΣ. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
(Γ Ο Υ Λ Α Σ )
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
( Γουλάς )
  Μποριανός γέννημα-θρέμμα ο Μανώλης, είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Λυγνού (ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ).
Από αυτούς που δεν τα βρήκε εύκολα στη ζωή του, δουλεύει ακατάπαυστα απο μικρό παιδί, έτσι ώστε από νεαρή ηλικία ήταν ήδη ένας φτασμένος εργολάβος οικοδομών.
Παράλληλα άσκησε το έργο του υδροπωλητή, σε μία εποχή που στη Σαντορίνη το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης ήταν ιδιαίτερα περιορισμένο.
Διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Υδροπωλητών πάνω από 10 χρόνια.
Πνεύμα ανήσυχο, αεικίνητος και πολυπράγμων επιχειρηματικά ο Μανώλης , λειτούργησε επί σειρά ετών στο Εμπορείο το γνωστό ελληνάδικο “Γουλάς”
  Άνθρωπος φιλικός, κοινωνικός, άμεσος στην επικοινωνία με τους συμπολίτες του, είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε ολόκληρη τη Σαντορίνη .
Άτομο με κοινωνικές ευαισθησίες, με εθελοντική διάθεση, αγωνιά και ενδιαφέρεται για το μέλλον του νησιού του για το μέλλον των επόμενων γενιών.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μανώλης ασχολείται με τα κοινά έχοντας ήδη τρεις θητείες ως δημοτικός και κοινοτικός σύμβουλος.
  Σήμερα που η Σαντορίνη βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και σε τροχιά υλοποίησης των μεγάλων έργων υποδομής, αντιδρά στην ιδέα ότι αυτή η πορεία μπορεί να ανακοπεί .
Γιά το λόγο αυτό αποφάσισε να μπει και πάλι στη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών με το συνδυασμό “Σαντορινιό Οραμα”.
Πιστεύει ότι σημερινός δήμαρχος Αντώνης Σιγάλας και οι συνεργάτες του είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη να πετύχουν τον υψηλό στόχο της ανάπτυξης της Σαντορίνης, με σύγχρονες υποδομές, με οικονομική ευμάρεια και ποιότητα ζωής για όλους.
Καλωσόρισες στη ομάδα μας Μανώλη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *