Ο Αντώνης Αρβανίτης με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Συντάχθηκα στο πλευρό του Μανόλη, γιατί έχει ανοιχτό μυαλό και το όραμα του συμπίπτει τόσο με το δικό μου, όσο και με των συμπολιτών μας! Ο Μανόλης δραστηριοποιείται και δεν φορά παρωπίδες. Έρχεται σε επαφή και με ανθρώπους από άλλες κοινότητες. Ο πλουραλισμός στην πολιτική είναι προνόμιο, και αυτό το έχει κάνει πράξη!”

  Γέννημα θρέμμα Σαντορινιός από το Μεγαλοχώρι, ο Αντώνης, του Νικολάου και της Θεώνης Αρβανίτη, ασχολείται με τα οικοδομικά και την αγροτική παραγωγή. Είναι Οινοπαραγωγός, και διατηρεί την δική του κάναβα ενισχύοντας την παράδοση των νησιών μας στο καλό κρασί.

  Τα οικοδομικά ήταν η αφορμή να αναδείξει το ταλέντο του στην τέχνη του ψηφιδωτού, αποτυπώνοντας έτσι τη μνημειακή και μακραίωνη ιστορία του τόπου, κάνοντας την παράδοση πιο προσιτή στους συμπολίτες μας. Γεμάτος θέληση και διάθεση για προσφορά, ο Αντώνης ασχολείται με πολιτιστικές και εκκλησιαστικές δραστηριότητες -τις οποίες ενισχύει με άξονα τον εθελοντισμό- ενώ παράλληλα βοηθά και στη συντήρηση εκκλησιών στο Μεγαλοχώρι.

Είναι ενεργότατος, πολυπράγμων και με ό,τι καταπιάνεται το φέρνει εις πέρας! Για τον λόγο αυτόν, ο σύλλογος Μεγαλοχωρίου τον τιμά ως μεγάλο του υποστηρικτή!

Όραμα του, η δημιουργία καλύτερων αγροτικών δρόμων, για να διευκολύνεται η πρόσβαση τόσο για τη γεωργική παραγωγή όσο και για τη θαλάσσια συγκοινωνία. Επιθυμεί -και θα παλέψει!- για την αναδιαμόρφωση του Δήμου Θήρας, ενώ έχει και έντονη ευαισθησία για την προστασία του περιβάλλοντος, επιδιώκοντας να γίνουν μεγάλες δενδροφυτεύσεις, ξεκινώντας από τους αγροτικούς δρόμους.

Φίλε Αντώνη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα του ΤΩΡΑ! Χρειαζόμαστε άτομα σαν εσένα που ο εθελοντισμός και η προσφορά τους είναι κινητήριοι μοχλοί για την ανάπτυξη και την ευημερία τόσο του τόπου, όσο και των πολιτών! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *