Η Καλλιόπη (Καλίτσα) Βάλβη με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
“Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει !
ΚΑΛΛΙΟΠΗ (Καλλίτσα) ΒΑΛΒΗ
(ΒΑΒΟΥΛΑ)
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Μαζί μας και πάλι, υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές
η ΚΑΛΛΙΌΠΗ ( Καλλίτσα) ΒΑΛΒΗ Αντιδήμαρχος
Γέννημα-θρέμμα Μποριανή, είναι κόρη του αείμνηστου Νικολάου Βάλβη (Βάβουλα ) παντρεμένη με τον Αντώνη Σιγάλα (Αντωνιάδη ).
Έχει δύο γιους και τρία εγγόνια.
Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού.
  Στη σημερινή Δημοτική Αρχή κατέχει τη θέση της Αντιδημάρχου, με αρμοδιότητες στα θέματα κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης.
Εχει την ευθύνη εκ μέρους του δήμου για τον συντονισμό των εθελοντικών δράσεων, τη συνεργασία με την εκκλησία για την από κοινού ανάπτυξη πρωτοβουλιών φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς και τη διαχείριση προγραμμάτων αδέσποτων ζώων και ζώων εργασίας .
Της έχει ανατεθεί η εποπτεία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Θήρας και είναι υπεύθυνη Αντιδήμαρχος για τις κοινότητες Εμπορείου Μεγαλοχωρίου και Ακρωτηρίου.
  Άτομο δραστήριο και καλοσυνάτο η Καλλίτσα, έχει μεταφέρει στο δήμο όλα όσα τη χαρακτηρίζουν στην καθημερινή κοινωνική της ζωή, την πραότητα, την ηρεμία, τη νοικοκυροσύνη, την ανιδιοτέλεια, την τιμιότητα και την αποτελεσματικότητα.
Από τη φύση της απεχθάνεται τις συγκρούσεις και τις αντιπαλότητες και επιδιώκει πάντα τη συναίνεση και την καταλλαγή.
Μετουσιώνοντας τις αρχές της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού σε πράξη, έχουν δημιουργήσει και λειτουργούν, μαζί με το σύζυγό της, το Κέντρο συνάντησης και αναψυχής για τα άτομα της τρίτης ηλικίας στο Εμπορείο.
Η ασίγαστη επιθυμία της για προσφορά και η μεγάλη αγάπη για τον τόπο της και τους ανθρώπους του, της δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσει να υπηρετεί τα κοινά.
  Η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα και το συναισθηματικό δέσιμο με τους συνεργάτες της στο δήμο, τη φέρνουν και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη νίκη του “Σαντορινιού Οράματος” στις επερχόμενες εκλογές.
Είναι βέβαιο ότι την χρειάζεται ο δήμος, την χρειάζεται ο τόπος της, και οι συμπατριώτες της θα την τιμήσουν και πάλι με την ψήφο τους.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Καλλίτσα!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *