Η Κυριακή (Κέλλυ) Νομικού με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
  “Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει!
ΚΥΡΙΑΚΉ. ΝΟΜΙΚΟΥ
(ΚΕΛΛΥ)
(Πρόεδρος οργανισμού κοινωνικής μέριμνας και Παιδείας)
Μαζί μας ,υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η ΚΥΡΙΑΚΉ ΝΟΜΙΚΟΥ (Κέλλυ)
από το Ακρωτήρι
Γεννημένη στο Ακρωτήρι η Κέλλυ, όπου και διαμένει με το σύζυγό της Σταύρο Τσάκαλο και τα δύο τους παιδιά .
  Είναι απόφοιτος της σχολής Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος πτυχίου πληροφορικής .
Εχει συμμετάσχει και έχει λάβει τις ανάλογες πιστοποιήσεις από προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, τα οποία καλύπτουν τον ευρύτερο χώρο της υγείας.
Εχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα και έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε ζητήματα οργάνωσης και μάρκετινγκ.
  Από το 2018 δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, έχοντας την ευθύνη λειτουργίας και διαχείρισης ξενοδοχειακών καταλυμάτων στο Ημεροβίγλι και στο Ακρωτήρι.
Μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019 της ανατέθηκε η θέση της προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας.
Αξιοποιώντας την επιστημονική της κατάρτιση και την επαγγελματική της εμπειρία ασκεί τα καθήκοντά της με απόλυτη συνέπεια, ανιδιοτέλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης.
  Σ έναν τομέα κρίσιμο για το δήμο και την κοινωνία, η Κέλλυ επιδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας, ανέλαβε πρωτοβουλίες και προχώρησε σε αρκετές βελτιωτικές παρεμβάσεις στον τομέα ευθύνης της, έτσι ώστε η θητεία της να θεωρείται κατά κοινή ομολογία απόλυτα επιτυχημένη.
Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό της ο δήμαρχος Αντώνης Σιγάλας και έχοντας αστείρευτη διάθεση για προσφορά η Κέλλυ προσέρχεται με ενθουσιασμό και ενισχύει το δυναμικό του “Σαντορινιού Οράματος “.
Θα δώσει μαζί με τον Αντώνη Σιγάλα και τους υπόλοιπους συνυποψηφίους της τη μάχη των δημοτικών εκλογών φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσει τους συμπατριώτες της στα αυτοδιοικητικά όργανα.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Κέλλυ !
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *