Η Σπυριδούλα Βλάχου με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
“Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει!
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΒΛΑΧΟΥ
(ΣΠΥΡΑ)
Μαζί μας ,υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΒΛΑΧΟΥ
  Πυργιανή η Σπυριδούλα είναι μητέρα δύο αγοριών, και εργάζεται ως υπάλληλος του δήμου Θήρας.
Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική παρουσία και δράση εκπροσωπώντας τους συναδέλφους της, αρχικά ως Πρόεδρος των εργαζομένων της Επαρχίας Θήρας και στη συνέχεια ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Θήρας καθώς και αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων (ΠΟΕ-ΟΤΑ).
  Εχοντας αυξημένη την αίσθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, ενεργοποιείται και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εθελοντικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις του νησιού.
Άτομο με ενσυναίσθηση, ανταποκρίνεται με επάρκεια στα υπηρεσιακά της καθήκοντα, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα, συνέπεια, επιμέλεια και αποτελεσματικότητα.
Ευπροσήγορη, φιλική και αγαπητή η Σπυριδούλα εξυπηρετεί με ευγένεια και προθυμία τους πολίτες που απευθύνονται στο Γραφείο Δημάρχου του οποίου και προΐσταται.
  Η συνεργασία της με τον δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα της επέτρεψε να αξιολογήσει και να εκτιμήσει τις ικανότητες του, τις ανθρώπινες ευαισθησίες του και το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλει για την πρόοδο των νησιών του δήμου .
Με αποκλειστικό γνώμονα τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του έργου που συντελείται σήμερα στο δήμο και έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την ενίσχυση της προσπάθειας του Δημάρχου, αποφάσισε να είναι παρούσα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και ν αγωνιστεί για τη νίκη του “Σαντορινιού Οράματος “.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Σπυριδούλα!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *