Η Ζαμπέλη Παπαδάκη με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“Ο Μανόλης, είναι οικογένεια! Τάσσομαι στο πλευρό του, γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει καλύτερη τη ζωή στα νησιά μας! Μπορεί να χτίσει ένα μέλλον καλύτερο, όχι μόνο για μας, αλλά και για τα παιδιά μας! Κανένας γονέας δεν θέλει τα παιδιά του να βιώσουν τις δυσκολίες που υπέστησαν οι ίδιοι μεγαλώνοντας εδώ, και που ακόμα ταλανίζουν τον τόπο!»

  Με καταγωγή από τη Σαντορίνη, η Ζαμπέλη, έχει μεγαλώσει στο Καμάρι. Ο πατέρας της, Στέφανος Παπαδάκης με καταγωγή από την Κρήτη, και η μητέρα της, Μαργαρίτα Δακουτρού με καταγωγή από το Καμάρι. Έχει αποφοιτήσει από το ΓΕΛ Φηρών με ειδικότητα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και τα τελευταία είκοσι-τρία χρόνια εργάζεται ως ασφαλίστρια στο Καμάρι.

  Η Ζαμπέλη, ασχολείται επίσης με τον τουρισμό, και πιο συγκεκριμένα με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην οικογενειακή επιχείρηση. Στον ίδιο κλάδο βρίσκεται και ο σύζυγός της, Κατσανεβάκης Ιωσήφ, ο οποίος ασχολείται με τουριστικά λεωφορεία.

Το ενδιαφέρον της για το δήμο μας, αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά, αφού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε ασχοληθεί ως δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Δαρζέντα Χαράλαμπου.

Ισχυρή προσωπικότητα, ακούραστη, με αίσθημα ευθύνης, έχει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη του τόπου μας.

“Καλώς ήρθες Ζαμπέλη! Το χαμόγελό σου όταν ήρθες στην ομάδα μας, μάς έδωσε ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας! Χέρι-χέρι δεσμευόμαστε να σώσουμε τα νησιά μας από το τέλμα της αδράνειας!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *