Ο Μανώλης Γαλαίος με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

 

 

 

  “Ο Μανώλης, με καταγωγή από τη Μεσαριά Σαντορίνης, γιος του Δημητρίου Γαλαίου και της Χρυσούλας Ζαράνη, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών.

“Εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό, γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωπος και βοηθά όλους τους συμπολίτες του, ανεξαρτήτως παρατάξεων και συμπαθειών! Προσωπικά, μου έχει σταθεί πολύ και αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που του προσφέρω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον αγώνα του αυτόν!»

Ο Μανώλης Γαλαίος, αφού αποφοίτησε από το σχολείο, δούλεψε σε οικοδομικές επιχειρήσεις, εργάστηκε στο λιμενικό ταμείο σε πολύ υπεύθυνο πόστο, ενώ πλέον είναι συνταξιούχος.

 

Πάντα με σφοδρό ενδιαφέρον για την πορεία του τόπου του και την αναβάθμιση της Σαντορίνης, το 2019 έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία στη δημοτική αρχή Μεσαριάς, με την ελπίδα να βάλει το λιθαράκι του στην  εξέλιξη και την αλλαγή του τόπου μας.

Ο Μανώλης, παρότι συνταξιούχος, δεν παραιτείται από τη ζωή, αλλά αρπάζει κάθε ευκαιρία! Δείχνει πιο ετοιμοπόλεμος από ποτέ! Έτοιμος να δώσει τη μάχη του με την Παράταξη του ΤΩΡΑ!

Συνονόματε Μανώλη, σε υποδεχόμαστε στην οικογένεια μας, και είμαστε σίγουροι ότι θα οικοδομήσεις σχέσεις με γερά θεμέλια, για να χτίσουμε μαζί μια καινούργια Σαντορίνη, τη Σαντορίνη που αξίζουμε και μόνο εμείς μπορούμε να υλοποιήσουμε! Καλωσήρθες!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *