Ο Αργυρός Μηνάς με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

 

  “Η ομάδα του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Μηνά! Ο Αργυρός Μηνάς, με καταγωγή από τη Σαντορίνη και γεννημένος στην Επισκοπή Γωνιά, μπήκε στην οικογένειά μας με όρεξη για δουλειά.

Γιος του Ευάγγελου Αργυρού, με ρίζες από τη Σμύρνη, και της Μαρούσης Πρέκα, ο Μηνάς έδειξε από νωρίς την κλίση του στις τέχνες. Τελειώνοντας το σχολείο, ασχολήθηκε με τη μεγάλη του αγάπη, την ξυλουργική, και από 8 χρονών μαθημένος στα δύσκολα, ασχολήθηκε με αυτή, μόνο με τα ίδια του τα χέρια (!), χωρίς τη βοήθεια του ρεύματος, πιστός στην παράδοση!

Αργότερα, με την εγκατάσταση του στην Αθήνα, και συνεχίζοντας το επάγγελμα του μαραγκού, εξελίσσοντας την ξυλογλυπτική , απέδειξε το ταλέντο του υπηρετώντας την τέχνη του.

Ανήσυχο πνεύμα και έχοντας την επιχείρησή του ως ξυλουργός, αποφάσισε μετά από 30 χρόνια να κάνει το πιο σημαντικό βήμα στη ζωή του, να φτιάξει την οικογένεια του.

Όντας επιχειρηματικό μυαλό, προχώρησε δημιουργώντας το ξενοδοχείο «Άρτεμις», το οποίο τώρα διαχειρίζονται οι κόρες του.

 

«Έχω μάθει από μικρό παιδί να παλεύω και να κερδίζω. Αυτό θα κάνω και δίπλα στον αγωνιστή Μανόλη Ορφανό. Το παρόν είναι μονόδρομος, το μέλλον επιλογή. Τώρα είναι η ώρα για ριζικές αλλαγές»

Ο Μηνάς είναι ενεργό μέλος στον στίβο της πολιτικής και ασχολείται με αυτήν από μικρή ηλικία. Ήταν οργανωμένο μέλος  στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα ενώ υπήρξε και γραμματέας στις τοπικές οργανώσεις της περιοχής.

« Σε χρειαζόμαστε κοντά μας Μηνά! Ήρθε η ώρα να χαράξεις κι εσύ το όνομα σου στην ομάδα των νικητών. Η  έμπνευση υπάρχει, αλλά πρέπει να σε βρει να δουλεύεις (Πάμπλο Πικάσο ) κι αυτό το ξέρεις από  μικρό παιδί».

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *