Η Ζ. ΔΡΟΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΤΩΡΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

  “Καλωσήρθες Ζωή! Η Ζαμπία- Ζωή Δρόσου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Εμπορείο Σαντορίνης. 

Μεγαλώνοντας σε μια πολύ-πολιτισμική οικογένεια – με Έλληνα πατέρα και Μολδαβή μητέρα-, η Ζωή είχε την τύχη να γνωρίσει δύο διαφορετικές κουλτούρες και να αναπτύξει μια προσωπικότητα αποτέλεσμα της συνύπαρξης αυτών. 

Πολίτης του κόσμου «από κούνια» λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να ασχοληθεί με τα Κοινά του τόπου της, ενός επίσης πολύ-πολιτισμικού τόπου! 

Ψυχολόγος στο επάγγελμα, η Ζωή που δεν σταματά ποτέ, κάνει την πρακτική της στην Κλίμακα Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας της Σαντορίνης, ενώ ταυτοχρόνως ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της πάνω στην γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, με δεξιότητες συμβουλευτικής.

Αθλήτρια του taekwondo, έχει κερδίσει 3 χρυσά, 3 αργυρά και την δεύτερη θέση ως κυπελλούχος Ελλάδος, στον σύλλογο Πανιωνίου Σαντορίνης -που έπειτα μετονομάστηκε σε Πάνθηρες.

Μαχητικό και αεικίνητο πνεύμα καθώς είναι, η Ζωή, εκτός των άλλων ασχολιών της, διαχειρίζεται και την οικογενειακή επιχείρηση καταλυμάτων, ενώ παράλληλα δουλεύει και σε γνωστό κοσμηματοπωλείο των Φηρών, 

Εντοπίζοντας αδυναμίες και προβλήματα των νησιών μας, μέσω της καθημερινής τριβής της με τον κόσμο που συναντά και στις 3 ενασχολήσεις της, πήρε αμέσως την απόφαση να δουλέψει για το Κοινό καλό, δίπλα στην μοναδική ομάδα που κάνει έργο!   

Η αγάπη σου για τον συνάνθρωπο και τον τόπο μας, θα είναι η κινητήριος δύναμη μας για τη Σαντορίνη του αύριο Ζωή! Καλωσήρθες !

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *