ΒΙΝΤΕΟ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ. ΧΑΛΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΥΑΙ ΤΑΙ

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΑ 60 KG

 

 

 

Νίκη στον πρώτο του αγώνα πέτυχε ο σαντορινιός αθλητής Γιώργος Χάλαρης. που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MUAI THAI, το οποίο διεξάγεται στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Ο νεαρός αθλητής, με την καθοδήγηση του προπονητή του Αρτέμη Καραμολέγκου, αντιμετώπισε τον Ka Hei Wong στην κατηγορία των 60 κιλών U-23 (κάτω των 23 ετών).

Να σημειωθεί πως το Πρωτάθλημα της Μπανγκόκ, έχει κορυφαία σημασία για τους επαΐοντες του αθλήματος, καθώς παίρνει πανηγυρικό χαρακτήρα με τη συμπλήρωση 30 χρόνων της διεθνούς ομοσπονδίας IFMA (International Federation of Muaythai Associations). Έρχεται μάλιστα την εποχή της ένταξης του Μουάι-Τάι, στη λίστα των Ολυμπιακών Αθλημάτων.

 Ο νεαρός αθλητής ανήκει στην «Α.Σ Βασιλιάς Θήρας» (Κ-Team) και έχει προπονητή Αρτέμη Καραμολέγκο ο οποίος εκτελεί και χρέη Ομοσπονδιακού προπονητή. Τη Δευτέρα 8 Μαΐου ο Γιώργος Χάλαρης αντιμετωπίζει τον Αυστραλό Dyllan Mungcal.

 

 

 

 

Current-Τρέχουσα διοργάνωση
CompetitionTeamDivisionPlace
Muaythai World Championship 30 years IFMAGREU23 Male Under23 -60kg
Completed-Προηγούμενες διοργανώσεις
CompetitionTeam-ΟμάδαDivision-ΚατηγορίαPlace-Θέση
Panhellenic Muaythai Cup 2022 – Πανελλήνιο Κύπελλο Μουάιτάι 2022 (Π.Ο.Μ.)ASKTSJunior 16-17 Male Youth -60kgMedal silver
IFMA ANTALYA OPEN 2022GREJ 16-17 Male Youth -60kg5th
Panhellenic Muaythai Championship 2019 Novice – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2019 Novice Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΜουάιτάιAS

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *