O Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ SKYRODOS

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το όνομα του Γιάννη Ραγκούση, Βουλευτή τέως Υπουργού και τέως Δημάρχου Πάρου, άρχισε να ακούγεται για υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Υπενθυμίζεται πως μετά από δύο επιτυχημένες θητείες στον Δήμο Πάρου όπου εξελέγη με ποσοστό 54,6% το 2002 για να επιβραβευτεί από τους Παριανούς με το 67,11% των ψήφων το 2006, ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, επί αρχηγίας του Γιώργου Παπανδρέου.

Εκλέχτηκε Βουλευτής και στη συνέχεια ανέλαβε κρίσιμα υπουργεία, αφήνοντας τη σφραγίδα του στο εμβληματικό πρόγραμμα “Διαύγεια”, τον Καλλικράτη και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Έφυγε από το ΠΑΣΟΚ το 2012, διαφωνώντας με τον τότε Πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο για τον χειρισμό της “Λίστας Λαγκάρντ” και το 2019 εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο εξελέγη Βουλευτής το 2019.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του SkyRodos, τότε θα πρόκειται για σημαντική εξέλιξη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών (8-15 Οκτωβρίου 2023), με δεδομένο ότι η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας, μένει ουσιαστικά ακέφαλη και ανενεργή.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *