ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ…ΜΕΡΑ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ SABAH

 

 

 

Μπορεί ο Ερντογάν, να απειλεί πως θα έρθει στα νησιά νύχτα, αλλά πολλοί Τούρκοι αγαπούν τη μέρα και θέλουν να έρθουν ως τουρίστες. Χαρακτηριστικό, είναι το αφιέρωμα της μεγάλης κυκλοφορίας τουρκικής εφημερίδας Sabah, που δίνει στους αναγνώστες της πληροφορίες για τη Σαντορίνη. Και μάλιστα δεν φείδεται επαίνων.

  “Η Σαντορίνη είναι συναρπαστική όσον αφορά τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε. Αυτό το νησιωτικό σύμπλεγμα με τις μοναδικές ομορφιές βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος”, γράφει χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: 

 

 “Αξιοθέατα της Σαντορίνης

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του Αιγαίου όσον αφορά τον αριθμό επισκεπτών. Τραβάει την προσοχή με τη συναρπαστική θέα στη θάλασσα και τις αρχιτεκτονικές κατασκευές…

Τι να κάνετε στη Σαντορίνη το καλοκαίρι και το χειμώνα

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η Σαντορίνη παίρνει μια ήσυχη στροφή. Αν θέλετε να περιπλανηθείτε ελεύθερα στα νησιά, οι χειμερινοί μήνες είναι ιδανικοί. Αλλά φυσικά, οι ιδανικοί μήνες για να επισκεφθείτε αυτά το το νησί είναι οι καλοκαιρινοί. Αν ρωτήσετε ποιον μήνα να πάτε στη Σαντορίνη, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου είναι το ιδανικό. Όσοι θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα το καλοκαίρι πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούν τις παραλίες της Περίσσας και του Καμαριού Αυτές οι παραλίες, που αποτελούνται από ηφαιστειακή άμμο, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες τους”. 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *