ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο Γ.ΚΟΡΩΝΙΟΣ “ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ”, ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ

ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΠΗΣ

 

 

 

“Σήμερα αποχαιρετούμε τον Γρηγόρη Κορωνιό γνωστός ως “ο Καλαϊτζής “ ένας άνθρωπος όπου πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής του και έφυγε με το κεφάλι ψηλά.

 

 

Τον γνωρίσαμε τον θείο Γρήγορη στο λιμάνι εκεί που μάθαμε όλοι τι σημαίνει Τουρισμός  μέσω της “Άγρα πελατών” μια εποχή που θα μείνει στο μυαλό όλων των Σαντορινιών καθώς ήταν μια ξεχωριστή εποχή αγρίας ομορφιάς με ζωντάνια και ένταση για την καθημερινότητα του νησιωτικού βίου.

 

 

Θυμάμαι ξημερώναμε και νυχτώναμε στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο περιμένοντας τουρίστες, όλοι είμαστε εκεί στα πόστα μας στην πρώτη γραμμή περιτριγυρισμένοι από λιμενικούς και αερολιμενάρχες με πρωτομάστορα τον Θείο τον Γρήγορη, λέγανε εδώ κάθετε “ο καλαϊτζής “ και δίπλα του “ η Μαξουαλα “ από τον Καρτεράδο το δίδυμο της εποχής τότε του λιμανιού και του αεροδρομίου,  αυτοί ήταν οι δάσκαλοι μας αυτοί ήταν που μας έμαθαν με τόσο ενθουσιασμό και τόλμη το πως θα αγωνιζόμαστε για το αύριο της ζωής μας αλλά και του νησιού μας.

 

 

Ήσουν μια μοναδική και ξεχωριστή προσωπικότητα αγαπητή από όλο τον κόσμο της Σαντορίνης και κατάφερες μέχρι το τέλος της Ζωής σου αυτό που κάθε γονιός ονειρεύεται, να φύγει με το κεφάλι ψηλά αλλά και με μια υπεροχή οικογένεια που με τόση αγάπη σε περίθαλψε και σε φρόντισε μέχρι το τέλος σου!!!.

 

 

Σε αποχαιρετούμε λοιπόν με σεβασμό και αγάπη και θα σε θυμόμαστε όπως σε αφήσαμε εκεί στο λιμάνι κάποτε σε μια γωνία χαμογελαστό…”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *