Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ Δ. ΓΑΚΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

 

 

 

“Θα είμαι πολύ αυστηρός, στην τήρηση του νόμου και να μην έχουν διάφορες βλέψεις ότι μπορεί το αεροσκάφος να χρησιμοποιηθεί για άλλους λόγους”, είπε ο κ. Γάκης

“Ο Αερολιμενάρχης Θήρας κ. Γάκης Δημήτριος, μετά την εκλογή του ως Γραμματέας Β. του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Αερολιμενικών Υπαλλήλων ΥΠΑ προήδρευσε στην χτεσινή Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αερολιμενικών Υπαλλήλων στο ξενοδοχείο Εμμαντινα στην Αθήνα. Ο Κ. Γάκης Δημήτρης ακόμα εκτελεί καθήκοντα Επιθεωρητή Ασφαλείας Ελληνικών Αερολιμένων από έκνομες ενέργειες σε όλα τα Ελληνικά Αεροδρόμια.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, του επιστημονικού κόσμου του νησιού, καθώς αποδεικνύεται πως αρχίζει να αποκτά ισχυρές φωνές στα Επιστημονικά και Συλλογικά Σωματεία. Εκτός από προσωπική επιτυχία και αναγνώριση, είναι και ένα βήμα προς την πολλαπλή εκπροσώπηση της Σαντορίνης και των Κυκλάδων που συνεισφέρουν, αλλά πρέπει και να διεκδικούν”.

 

ΥΓ μ(καθυστερημένο). Η λεζάντα, έμεινε, επειδή ο κ. Γάκης, έκανε αποφασιστική παρέμβαση για το Υγειονομικό αεροσκάφος της Σαντορίνης. Γι αυτό και μόνο αξίζει ιδιαίτερης μνείας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *