“ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ… ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ;΄”

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΦΟΥΡΟΥ

 

 

 

 

Ο κ. Λουκάς Καφούρος, πρώην Πρόεδρος Τ.Δ Ημεροβιγλίου

“Αγαπητοί μου Φίλες και Φίλοι,

Ευαισθητοποιημένος από την παρακάτω ανάρτηση – σχόλιο, και όχι μόνο, του αγαπητού και φίλου Δημήτρη Πράσσου, αλλά και ένεκα της προεκλογικής περιόδου που θα επακολουθήσει, θεώρησα σκόπιμο αλλά και αναγκαίο σαν απλός δημότης αυτού εδώ του τόπου να πω με δυο λόγια της προσωπικές μου απόψεις.

ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ;  ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ !!!

Ο δρόμος προς τον Άγιο Μάρκο προς Προφήτη Ηλία που ανεβαίνουν όλες οι Κινέζες νύφες. Ημεροβίγλι. Νικόλας Άσιμος “ κάτα – κάτα- καταρρέω κι άλλο πλέον δε μπορώ ”. Από τα δημοφιλέστερα σημεία του νησιού. Κύριε Δήμαρχε….αφήστε!. Δεν συμβαίνει τίποτα. Και αύριο Κόκκινη Παραλία. Όπου επίσης, δεν συμβαίνει τίποτα.

—————————————————————————————————————————-

Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί Κες-Κοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι,

Η Κατάσταση πλέον έχει φθάσει σε μια σκέτη αδιαφορία, αλλά και αηδία πλέον  απ΄όλους τους ανεύθυνο-υπεύθυνους. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο.

Κατά τ άλλα από υποψηφιότητες δημάρχων ? ουκ ολίγοι … Άντε να δούμε πόσοι θα φυτρώσουν μέχρι τον Μάιο. Ο καθ ένας έτσι του κατεβαίνει η γλυκιά ιδέα το να γίνει δήμαρχος. Και όλοι τους, λένε τα ίδια … και ξανά μανά τα ίδια … Όμως δεν κάθονται να κοιτάξουν πρώτα όλο το νησί απ άκρη σ άκρη να δουν κατ ιδίαν το τι συμβαίνει. Αλλά από κάποια γραφειάκια … γραφειάρες  … θα λεγα εγώ, ξεμυτίζουν άντε μέχρι την πόλη των Φηρών,  που μόνο πόλη και πρωτεύουσα αυτού εδώ του μεγάλου παγκοσμίου βεληνεκούς νησιού που ονομάζεται Σαντορίνη, δεν φαντάζει … Και από εκεί κατ ευθείαν στο “Volcano T.V.” Να στρογγυλοκαθίσουν  και να αρχίζουν να λένε … και να λένε … και να λένε … τα ίδια και τα ίδια.

Η Σαντορίνη μας φίλοι μου είναι ένα πολύ μικρό νησί και τα προβλήματα δεν είναι πολλά. Λίγα μεν, άντε 2-3-4 ? Αλλά που χρειάζονται τσαγανό και τρέξιμο δε, για να επιλυθούν επιτέλους.  Φίλες και Φίλοι, πείτε μου εσείς πως μπορεί να τρέχει κάποιος, καθήμενος ξαπλωτός σε μία ωραία πολυθρόνα σε ένα γραφείο ? Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ? Έλεος !!! Δεν θέλουμε πολλούς, αλλά πολύ λίγους. Γιατί όπως λένε και στο νησί μας, όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει. Η κάνω λάθος ? Και δυστυχώς τα κοκόρια είναι πολλά … Και λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να ξημερώσει ποτέ σε τούτο δω τον τόπο …

Κατά την ταπεινή μου γνώμη λοιπόν, το νησί μας η Σαντορίνη χρειάζεται λίγους ανθρώπους και καλούς … Και καλούς δεν εννοώ να λένε : καλημέρα σας … καλησπέρα σας … τι κάνετε … όλα καλά … και τα τοιαύτα … Αλλά όπως προείπα αυτός που θα πιστέψει στο πετσί του ότι θέλει να είναι ο επόμενος δήμαρχος στην Σαντορίνη μας, αλλά και συν αυτόν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, πρώτα να αδειάσουν τις γκαρνταρόμπες τους από κουστουμάκια και γραβατούλες, και να τις γεμίσουν με ειδικές φόρμες και μάλιστα αγγαρείας … πιστεύω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Και μετά να βγει δημόσια στον Σαντορινιό κόσμο και να πει απλά δυο λόγια “Θέλω να είμαι ο επόμενος δήμαρχος στην Σαντορίνη μας” θέλω να με ψηφίσετε … ελάτε μαζί μου … και τότε αυτός και μόνο αυτός θα βγει παμψηφεί . Θα τον ακολουθήσουν πάρα πολλοί, όλοι ναι όλοι . Και εγώ, μια και σχολιάζω όλα τα παραπάνω, θα είμαι από τους πρώτους υποστηρικτές του. Τώρα θα μου πείτε, υπάρχει τέτοιο άτομο ? Λέτε να μην υπάρχει ? Το αφήνω στη κρίση σας . . .

Σας ευχαριστώ πολύ.

Λουκάς Χ. Καφούρος

Ημεροβίγλι – Σαντορίνης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *