ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

 

“Η Πρόεδρος, το Δ.Σ. και η Τοπική Επιτροπή του Συλλόγου Κοντοχωριανών Σαντορίνης “Άγιος Ελευθέριος” εκφράζουν τις θερμότερες και εγκάρδιες ευχαριστίες τους, σε όλους όσους συνέβαλαν, χορηγούς και εθελοντές, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, στην κατά γενική ομολογία, επιτυχή πραγματοποίηση του 3ου Συναπαντήματος των Κοντοχωριανών στην 1/9/2017.

Και η επιτυχία της συνάντησης αυτής, δεν οφείλεται βέβαια στο ότι το πρόγραμμα της εκδήλωσης αυτής τηρήθηκε κατά τα δέοντα, αλλά κυρίως στο ότι σχεδόν όλο το χωριό και όχι μόνον, παρευρέθηκε στην “ΣΤΕΓΗ ΜΑΣ”, όπου όχι μόνον συνεορτάσαμε, διασκεδάσαμε και περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά χαρούμενης βεγγέρας, αλλά να είστε σίγουροι Παναγιώτη και Μαντώ μας, που πρωτοστατήσατε μαζί με τους μουσικούς μας για την επιτυχία της βραδιάς αυτής, ότι τα “χέρια” που δώσαμε αυτό το βράδυ, θα κρατούν για πάντα ενωμένο το χωριό μας, σύμφωνα και με την επιθυμία των πατεράδων και παππούδων μας και θα αποτελέσουν “αδιάσπαστο” τείχος για την αρραγή ενότητα του Κοντοχωριού μας.

Και έτσι θαρρώ … ότι η Κερά … και ο αφέντης της θα αναπαύονται πιο ήσυχοι εκεί ψηλά, καθώς θα συνεχίζουν να ακούνε βαθιά … μέσα από το Λαγκάδι, τους ήχους τη Ρώσικης καμπάνας …”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *