ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

 

 

 

Αντιδρώντας, στους χαρακτηρισμούς “ανίκανοι” και “ψεύτες”, που ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σιγάλας, εκτόξευσε εναντίον της Δημοτικής Αρχής, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση. Αυτό αποτελεί μεγάλη πρωτοτυπία, καθώς συνηθίζεται να αποχωρούν οι μειοψηφίες, που δεν εισακούγονται. Το να αποχωρεί η πλειοψηφία -άρα η Δημοτική Αρχή- από μια έκτακτη συνεδρίαση που η ίδια προκάλεσε και προσκάλεσε και να λύεται η διαδικασία, αποτελεί μάλλον, τον επόμενο πονοκέφαλο συνταγματολόγων και νομομαθών.

Πέραν της οξύτητας ή του μη αποδεκτού των χαρακτηρισμών ενός εκπροσώπου Δημοτικής Παράταξης, ο Κώδικας, διαθέτει πολλά μέσα για να ανακληθεί κάποιος στην τάξη ή να αποδοκιμαστεί από τη -δεδομένη- πλειοψηφία. Ακόμα και η ατομική αποχώρηση, αποτελεί μια πρακτική. Αλλά μια Πλειοψηφία, να αποχωρεί και μάλιστα ομαδικά, συνιστά μέγιστη πρωτοτυπία. Κάποιος θα πρέπει να αλλάξει υαλοκαθαριστήρες, σε αυτό το νησί.

Γιατί αλλιώς, δεν αποκλείεται, μα δεν αποκλείεται να ακούσουμε κι εδώ τη φράση “Φρουρά, φρουρά, που είναι η Φρουρά;”.

https://www.youtube.com/watch?v=mvV3FqzVNfo

5 Απαντήσεις

  1. Ο/Η cornilios castor λέει:

    μάλλον κάποιος θα πρέπει να προμηθεύσει με POS τα ΜΜΕ αφού δεν θα μπορούν να εισπράξουν τις “συνδρομές”. Κοίτα το δέντρο για να μη δεις ποτέ το δάσος. Για την ξεφτύλα και το ύφος κουβέντα. Ωραίο επίπεδο, αλλά έμεινε να μιλάει μόνος του χαχαχαχα

  2. Ο/Η cornilios castor λέει:

    Δεν βλέπουμε μόνο λεφτά, βλέπουμε ξεπουλημένους με απωθημένα να εκθέτουν και να εκτίθονται. Μάλλον το όχημα που σας οδηγεί θέλει αντικατάσταση γιατί υαλοκαθαριστήρες και παρμπρίζ όσες φορές και να αντικαταστήσετε η διάβρωση παραμένει

  3. Ο/Η ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ λέει:

    Χαχαχα.. Το επίπεδο να το ψάχνετε στους συμβούλους τής Δημοτικής Αρχής.. Απο εκεί λείπει.. Μα κανείς δεν βλέπει οτι φύγανε όλοι γιατί κάποιος τούς σφύριξε οτι δεν εχουν μαζευτεί ούτε οι ίδιοι και θα γίνουν ξεφτίλα..κάλεσαν εκτακτο και πήγαν όλοι οι άλλοι εκτός απο αυτούς που έπρεπε να πάνε..Χωρίς τους 14 δεν θα πέρναγε καμία απόφαση, οπότε ο μάγκας ο ένας αποφάσισε να προσβληθεί γιατί ετσι βόλευε..Για ξανα ρίχτε μια απο την αρχή Κ cornilios castor γιατι δεν το ειδατε καλα μάλλον..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *