ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤ. ΞΙΑΡΧΟΥ

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην ακύρωση του αποκριάτικου πάρτι, προχώρησε ο Δημοτικός Αθλητικός, Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης. Η αιτία, όπως εξηγεί στην ανακοίνωση είναι λόγοι “υγείας του υπευθύνου της εταιρείας παραγωγής”. Τώρα· αν ο υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής, ήταν παράλληλα και χορευτής με ξυλοπόδαρα, ασφαλώς και ορθώς ακυρώνεται η εκδήλωση. Είθισται πάντως, οι υπεύθυνοι παραγωγής να είναι διοικητικά στελέχη που απλώς υπογράφουν τους όρους και -έστω- επιτηρούν την ορθή εκτέλεση.

  Αλλά, με δεδομένη την προεργασία- σύναψη συμβολαίων, πρόγραμμα, λεπτομέρειες παραγωγής- που έχουν ήδη προσυμφωνηθεί, το ότι η ασθένεια, ενός επιτελικού στελέχους, οδηγεί σε συνολική ακύρωση, μια μικρή απορία, όπως και να έχει τη δημιουργεί. Αλλά, ο ΔΑΠΠΟΣ, ξέρει καλύτερα.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

“Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουν πως το αποκριάτικο πάρτι που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 ακυρώνεται λόγω ανωτέρας βίας, για λόγους υγείας του υπευθύνου της εταιρείας παραγωγής.

Όσον αφορά στην εκδήλωση των παραδοσιακών χορευτικών σχημάτων του Οργανισμού σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθεί κανονικά στο Κλειστό Γυμναστήριο. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:30 με ελεύθερη είσοδο οι χορευτές, υπό την εποπτεία της δασκάλας κας Ξιάρχου Σταματίνας, θα παρουσιάσουν το παραδοσιακό «γαϊτανάκι» και παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *