ΜΙΑ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

  ΣΟΛΔΑΤΟΥ_ΓΙΟΓΚΑΜια εντυπωσιακή χορογραφία των αιθέρων, παρουσιάζει η Κατερίνα Σολδάτου που αιωρούμενη πάνω από τη θάλασσα της Σαντορίνης, εντυπωσιάζει το διεθνές κοινό με το εμπνευσμένο στυλ, τη δεξιοτεχνία και την παράτολμη φινέτσα της. Το βίντεο, γύρισε και επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Γιώργος Γεωργουλάκης, με “κέντρο ελέγχου” το Erossea Villa, και ήδη “μετρά” δεκάδες χιλιάδες θεάσεις στο Διαδίκτυο.

 

  Το περιοδικό “Elite Magazine”, που το δημοσιοποίησε γράφει χαρακτηριστικά: “Μια κοινή παρανόηση σχετικά με τη γιόγκα, είναι ότι θα πρέπει να λάβετε φυσικά μέρος σε αυτήν, ούτως ώστε να αισθανθείτε την χαλάρωση και τη γαλήνη να διαπερνά το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Ανακριβές. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε γιόγκα”.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης Robert Anthony, “δεν είμαι γιόγκι, ούτε έχω ακόμα επιχειρήσει να κάνω γιόγκα, αλλά και μόνο βλέποντας αυτό το βίντεο, νιώθω χαλαρωμένος”. Και το δημοσίευμα που έχει τίτλο:” Μια θαρραλέα χορεύτρια κάνει εναέρια γιόγκα πάνω από το πέλαγος”, καταλήγει: “ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι ήταν τόσο παθιασμένοι με τη γιόγκα, αλλά μια ματιά σε αυτό το βίντεο με έκανε να κατανοήσω απόλυτα για το πως μπορείτε να βρείτε τον  “προσωπικό σας χώρο ευτυχίας”, κρεμασμένοι σε ένα κομμάτι ύφασμα και αιωρούμενοι πάνω από τη θάλασσα”.

 

ΒΙΝΤΕΟ

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *