Site icon Santonews

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ SANTONEWS

 

 

ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ

 

Από μικρό boutique hotel στην Οία, ζητείται ρεσεψιονίστ , γιά 8ωρη απασχόληση, για την σαιζόν Απριλίου-Οκτωβρίου 2019.

Απαραίτητη προϋπόθεση , εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση αγγλικών με επιθυμητή μια δεύτερη γλώσσα, άριστη γνώση ΗΥ, επικοινωνιακή και ευχάριστη προσωπικότητα.

Επίσης να διαθέτει διαμονή στο νησί.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6944746142  6944579855

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

 

Ξενοδοχειακή Μονάδα που βρίσκεται στα Φηρά Σαντορίνης, ζητά για απασχόληση για την προσεχή σαιζόν του 2019 υπαλλήλους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και διάθεση για εργασία για τα τμήματα :
• Receptionist με προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο αντικείμενο τουλάχιστον 3 ετών και Άριστη Γνώση Αγγλικών. Πανεπιστημιακός η Μεταπτυχιακός τίτλος και η πολύ καλή γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας κατά προτίμηση (Γαλλικά, Γερμανικά η Ιταλικά) θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.
• Υπάλληλο για το  Mini Market της ξενοδοχειακής μονάδας  με καλή γνώση αγγλικών και προϋπηρεσία στο αντικείμενο τουλάχιστον 2 ετών, καθώς και γνώση παραγγελιών εμπορευμάτων και τήρηση αποθήκης.
• Barman η Barwoman με προϋπηρεσία στο αντικείμενο τουλάχιστον 3 ετών και πολύ καλή γνώση αγγλικών. Τυχόν Πτυχίο Απόφοιτου/ης σχολής σχετικής με το αντικείμενο, οπως και η γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών (Γαλλικά, Γερμανικά ιταλικά) θα θεωρηθούν πρόσθετο προσόν.
• Μάγειρα/Σεφ με προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών στο αντικείμενο και καλή γνώση αγγλικών. Πτυχίο αποφοίτου σχολής μαγείρων/σεφ απαραίτητο.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ήδη διαθέσιμη απαραιτήτως, χαρτιά μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα, καθώς και να διαθέτουν μεταφορικό μέσο και χώρο διαμονής στο νησί.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο tryfodesihr@gmail.com ενώ οι καταλληλότεροι για τις παραπάνω θέσεις θα ειδοποιηθούν από την Διοίκηση της μονάδας για προσωπική συνέντευξη (στην Σαντορίνη η στην Αθήνα)

ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟ

 

  H ταξιδιωτική εταρία οινοτουρισμού “Santorini Wine Adventure” αναζητά συνεργάτη για συνοδεία εκδρομών/ξεναγήσεων οινοτουρισμού – Wine Tours την σεζόν 2019 στην Σαντορίνη, από Απρίλιο εώς τέλη Οκτωβρίου.

  Προσόντα:
– Άριστη γνώση Αγγλικών.

– Δίπλωμα οδήγησης ΙΧ.
– Άνεση στην επικοινωνία.
– Ευχάριστη & φιλική προσωπικότητα.
– Γνώση του Ελληνικού Αμπελώνα, Γευσιγνωσίας, Βασικές Αρχές Οινολογίας/Οινοπαραγωγής.
– Σπουδές ή εργασιακή εμπειρία στο χώρο του κρασιού θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν.

 Παρέχεται πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, ευχάριστες συνθήκες εργασίας, συνεχής εκπαίδευση, δυνατότητα διαμονής σε ατομικά διαμερίσματα, υψηλές αποδοχές αναλογως προσόντων.

Αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες μεσω email στο info@winetoursantorini.com

 

ΣΠΑ – ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

 

Ζητούνται κοπέλες για σπα στα Φηρά για σεζόν 2019 να γνωρίζουν μανικιούρ, πεντικιούρ ,μασάζ και αποτρίχωση με προϋπηρεσία .τηλ.  επικοινωνίας 2286021361

 

 

 

 

 

ΨΗΣΤΗΣ

 

 

Ζητείται ψήστης έμπειρος για εστιατόριο στο Φηρά με εμπειρία για την τουριστική περίοδο 2019 6936704200

 

 

 

 

 

ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ 15:00-23:00 ΓΙΑ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΣΕΑ ( PERSEUS ) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974800266

 

 

 

ΦΥΛΑΞΗ ΒΡΕΦΟΥΣ

 

Ζητείται γυναίκα για φύλαξη βρέφους 1.5 έτους από Απρίλιο μέχρι Σεπτέμβριο .. τηλέφωνο 6975814067

 

 

 

 

 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

 

Εταιρεία καθαρισμού ζητά προσωπικό ( καθαριστές – καθαρίστριες ) για το αεροδρόμιο της Σαντορίνης. Εξάμηνη σύμβαση για σεζόν από 01/04 – 30/09. Μισθός ικανοποιητικός. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail nancy.nikolopoulou@megacycle.gr.
Τηλ. επικοινωνίας 210 9701070.

 

 

 

ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥ

 

Ζητείται Ψυκτικός και βοηθός Ψυκτικού για μόνιμη εργασία στην Σαντορίνη. Για πληροφορίες καλέστε 6944883877.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ CAFÉ

 

Ζητείται προσωπικό, με γνώση αγγλικών στο Ημεροβίγλι. Jimmys-cava.cafe. Δεν παρέχεται διαμονή.

Τηλέφωνο 6955731872

Exit mobile version