ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

 

«Ενημέρωση αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων για τον Πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς την Παρασκευή 21-8-2020 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Ρόδου & Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου)».

 

 

 

Φωτό αρχείου

“Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 21-8-2020, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Ρόδου και Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας-επιφυλακής.

 

 

Λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς και των ισχυρών ανέμων που εκδηλώνονται παρακαλούμε πολύ τους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους που δραστηριοποιούνται στα νησιά των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρόδου και Καρπάθου-Κάσου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στο ύπαιθρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους.

.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *