Site icon Santonews

« Υποστελέχωση Γενικού Νοσοκομείου Θήρας»

Σύλλογος Στήριξης Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

 

 

 

 

“Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 

Μετά την επιστολή που σας στείλαμε στις 19/7/2023 για να γνωρίσετε το Σύλλογό μας.

Επανερχόμαστε πλέον με αίτημά μας προς εσάς για την βοήθειά σας.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του νησιού μας (φυσικό περιβάλλον), προσελκύει πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι κατά την παραμονή τους εδώ, χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Δυστυχώς το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας συνεχίζει να είναι υποστελεχωμένο.

Υπάρχει έλλειψη παθολόγου, πνευμονολόγου, μικροβιολόγου, αναισθησιολόγου, οφθαλμίατρου, ψυχίατρου, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Ελένης Μπορμπουδάκη και του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού, να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά που τους παρουσιάζονται, ο όγκος είναι τόσο μεγάλος, που σίγουρα κάποιοι δεν περιθάλπονται όπως θα έπρεπε.

 

Ο Σύλλογος Στήριξης Γενικού Νοσοκομείου Θήρας εκπροσωπώντας τους κατοίκους της Σαντορίνης και της Θηρασίας είναι δέκτης παραπόνων για την κατάσταση υποστελέχωσης που παρουσιάζεται στο Νοσοκομείο μας.

Παρακαλούμε, να αντιμετωπίσετε, την υπάρχουσα κατάσταση (υποστελέχωσης) του Νοσοκομείου Θήρας, με την δέουσα προσοχή και άμεσα, γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, που δικαιούται κάθε άνθρωπος.

Όπως καταλαβαίνετε ένας τόπος που αναγνωρίζετε παγκόσμια ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός επιβάλλεται να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις εκτός από την παγκοσμίου πλούτου φυσική ομορφιά και με την αξιοπρεπή αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που μπορεί να κληθεί το Γ.Ν. Θήρας να αντιμετωπίσει.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τον χρόνο σας ελπίζοντας στην θετική έκβαση του αιτήματός μας”.

Exit mobile version