Site icon Santonews

Υποψηφιότητες με το “Τώρα”

Τελευταία ανάρτηση υποψηφιοτήτων

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλώς ήρθες Γιάννη στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Ο Σιγάλας Ιωάννης του Ευάγγελου και της Χαραλαμπίας, το γένος Φύτρου από το Ακρωτήρι, δραστηριοποιείται στο Εμπορείο και είναι πατέρας δύο παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών.

«Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά και αυτό διότι με ενέπνευσε ο Μανόλης! Ο Μανόλης Ορφανός, είναι φερέγγυος, είναι εργατικός, και πάνω απ’ όλα κράτα το λόγο του! Ό,τι λέει το κάνει, κι αν τυχόν δεν μπορεί -πράγμα σπάνιο-, πάλι το επικοινωνεί! Πάντα χωρίς να τάζει και χωρίς να σε κρεμάσει! Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, κι αυτό για μένα λέει πολλά! Είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και όρεξη, και ήρθε η ώρα επιτέλους να δοκιμάσουμε κι αυτή την γενιά των πολιτικών!»

Ο Γιάννης, έχει τελειώσει ΤΕΕ πληροφορικής στα Φηρά, ενώ πλέον ασχολείται με τις δικές του επιχειρήσεις που βρίσκονται στο Εμπορείο. Θέλει να δοθεί ιδιαίτερη βάση στις δομές που αφορούν στα παιδιά, καθώς και ο ίδιος είναι πατέρας! Ελπίζει κάποια στιγμή τα παιδιά μας σ’αυτό το νησί να έχουν επιλογές! Γήπεδα, πολυχώρους αναψυχής, κολυμβητήριο και οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει την εξέλιξη τους! Θέλει να προωθήσει τις δεντροφυτεύσεις, τον φωτισμό και την καθαριότητα. Τέλος, τα πεζοδρόμια είναι ένα μεγάλο πρόβλημα του νησιού, διότι δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά και όχι μόνο δυσκολεύουν τη ζωή όλων αλλά τη θέτουν και σε κίνδυνο! Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά σύμφωνα με τον Γιάννη!

Καλώς ήρθες Γιάννη μου! Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Η ομάδα προχωρά, παραθέτει ιδέες και απόψεις, τις συζητάμε και προχωράμε για την υλοποίηση τους! Καλή μας επιτυχία!

 

 

 

 

Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! υποδέχεται με μεγάλη χαρά και τιμή τον Λοϊζο!

Με άποψη, κριτική μάτια και άσβεστο ενθουσιασμό, στέκεται στο πλευρό μας με όρεξη για ριζικές αλλαγές! Γέννημα θρέμμα από τον Βόθωνα, μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε στον τόπο του. Ο πατέρας του είναι ο Νικόλαος Δρακουτός με καταγωγή από το Ημεροβίγλι, και μητέρα του η Αννα Δρακουτού με καταγωγή από το Βόθωνα. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Φύτρου και πατέρας δύο παιδιών.

“Ο Μανόλης Ορφανός εκπροσωπεί όλους τους επαναστάτες που δεν μπόρεσαν έως τώρα να εκφραστούν! Όλους εμάς που θέλουμε την αλλαγή! Τον εμπιστεύομαι γιατί αντιστέκεται στη στασιμότητα και την ακαμψία του πολιτικού συστήματος. Η Σαντορίνη χρειάζεται επανεκκίνηση και η παράταξη του ΤΩΡΑ! είναι έτοιμη να πατήσει το restart!»

Ο Λοϊζος, αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ στον Πειραιά με ειδικότητα στη λογιστική. Τα τελευταία 23 χρόνια δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο, διατηρώντας τη δική του επιχείρηση μίνι μάρκετ, τροφίμων, τουριστικών ειδών, καφέ κα ποτών στην Αγία Παρασκευή στον Βόθωνα.

Στην πρώτη του απόπειρα στα Κοινά, ο Λοϊζος με όλη του την αγωνιστικότητα θα παλέψει μαζί μας για την αλλαγή του πολιτικού κατεστημένου στην τοπική μας κοινωνία! Μαζί θα δώσουμε την ελπίδα στο Δήμο μας! Καλώς ήρθες Λοϊζο!

 

 

 

 

 

 

Η Άννα μας, το διαμάντι του γραφείου μας, εκτός από οικογένεια και πολύτιμη συνεργάτης, πλέον είναι και μέλος της παράταξής του ΤΩΡΑ! Γέννημα θρέμμα Σαντορινιά, είναι κόρη της Ευαγγελίας Λιγνού με καταγωγή από το Βόθωνα, και του Μιχάλη Πελέκη από τον Καρτεράδο. Είναι παντρεμένη με ένα μικρό παιδάκι 3,5 ετών.

“Αυτή την πρόταση από τον Μανόλη την περίμενα χρόνια! Παρόλο που μου πρότειναν κι άλλες φορές να ασχοληθώ με τα κοινά, επέλεξα την παράταξη του ΤΩΡΑ! για να περπατήσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της αλλαγής! Γνωρίζοντας χρόνια τώρα, πόσο αγάπα τον τόπο του και μάχεται καθημερινά για το καλύτερο, ο Μανόλης δεν είναι πολιτικός, είναι το στήριγμα για κάθε Σαντορινιό! Έχει ήθος, αξιοπρέπεια και με ό,τι καταπιάνεται το υλοποιεί, γιατί γνωρίζει από σωστό σχεδιασμό και μεθοδικότητα.”

Η Άννα, από 17 ετών εργάζεται στον τόπο της και τον στηρίζει. Έχει αποφοιτήσει από τη σχολή αισθητικής και κομμωτικής Ακμή στην Αθήνα, ενώ τώρα εργάζεται στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών. Είναι μία σύγχρονη, εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα. Στο μυαλό της γυρίζουν σκέψεις και ιδέες για το μέλλον αυτού του τόπου και όλων των παιδιών στα νησιά μας. Οι τομείς της περίθαλψης και της παιδείας την ανησυχούν ιδιαιτέρως, αφού οι ελλείψεις είναι μεγάλες τόσο σε δομές όσο και σε προσωπικό. Το νησί για την Άννα δεν έχει ώρες και μήνες λειτουργίας! Πρέπει να είναι βιώσιμο όλο το χρόνο! Αυτό προϋποθέτει ασφάλεια στους δρόμους, καλύτερη συγκοινωνία, σωστή παιδεία με δραστηριότητες, και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά μας!

Αννούλα, οι σκέψεις μας και τα σχέδια μας θα γίνουν πράξη! Από την επιβίωση ως νησιώτες σήμερα, θα περάσουμε στην ποιοτική διαβίωση στη Σαντορίνη του αύριο! Το παιδί σου μεγαλώνοντας, θα είναι περήφανο για εσένα, γιατί θα έχεις βάλει το λιθαράκι σου στην ανάπτυξη του τόπου μας! Καλή επιτυχία!

 

 

 

 

Ο Αντώνης, από το Μεγαλοχώρι Σαντορίνης, του Ιωάννη Δαμασκηνού και της Αργυρούλας, και οι δύο με καταγωγή από το Μεγαλοχώρι.

“Ξανακατεβαίνω υποψήφιος στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, γιατί είναι νοικοκύρης και εργατικός! Είναι γνώστης των αναγκών του νησιού και έχει τη δύναμη και την ψυχή να πάει το νησί μας μπροστά. Άλλωστε έχει αποδείξει πως από οποιαδήποτε θέση μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας! Η τοπική κοινωνία αξίζει περισσότερο! Τον χρειαζόμαστε τον Μανόλη όσο ποτέ, γιατί ανοίγει νέους ορίζοντες για μία Σαντορίνη εξωστρεφή και στο προσκήνιο!”

Ο Αντώνης, αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο Σαντορίνης με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων. Τώρα ασχολείται ως υπάλληλος στο Οινοποιείο του Ρούσσου, ενώ για μία επταετία ασχολούνταν με το δημιουργικό επάγγελμα του ξυλουργού.

Το 2019 ξαναεμπιστεύτηκε την παράταξή μας ελπίζοντας ότι η εντιμότητα, η εργατικότητα και το πάθος, θα σπάσουν το κατεστημένο και θα στείλουν στα σπίτια τους, τους επαγγελματίες πολιτικούς που ανακυκλώνονται σε θέσεις εξουσίας εδώ και 15 χρόνια! Ήρθε επιτέλους αυτή η ώρα!

Αντώνη, η ομάδα του ΤΩΡΑ! είναι έτοιμη να αρπάξει στιβαρά τα ηνία και να γυρίσει σελίδα προς την ανάπτυξη! Γνωρίζω ότι ήρθες στην ομάδα μας με πρωταρχικό κριτήριο το συνολικό καλό και όχι το προσωπικό όφελος! Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε σαν εσένα, που όταν δίνουν απλόχερα, γεμίζει η καρδιά τους! Καλή δύναμη!

Exit mobile version