ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ SELF TESTS, ΣΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΤΩΡΑ”

 

 

  “Χαιρετίζουμε την απόφαση του υπουργείου υγείας που ανακοίνωσε  την υποχρεωτική διενέργεια “Self test”  σε εργαζόμενους στον τουρισμό, την εστίαση, τη ναυτιλία και το λιανεμπόριο.  

 

 

 

  Επισημαίνουμε την ανάγκη να  υπάρξει προτεραιότητα σε νησιά κομβικής σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό όπως είναι η Σαντορίνη που αποτελεί την κορωνίδα του ελληνικού τουρισμού έτσι ώστε με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση να καταφέρουμε φέτος να πάμε καλύτερα από πέρυσι. 

 

 

  Υπενθυμίζουμε το αίτημα μας για εντατική παρουσία κλιμακίου του ΕΟΔΥ στα σημεία εισόδου του νησιού μας ( αεροδρόμιο, λιμάνια) τους μήνες αιχμής για διενέργεια τεστ που στόχο έχουν την άνετη και ασφαλή μετακίνηση όλων των πολιτών στο νησί μας. 

 

 

  Ενόψει του ανοίγματος της νέας τουριστικής περιόδου που όπως  όλα δείχνουν είναι στις 14 Μαΐου,   ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τώρα για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» ζητάμε από όλους τους θεσμικά υπεύθυνους φορείς να υιοθετήσουν την πρόταση μας και τη θέση του συνδυασμού μας,  προκειμένου η φετινή τουριστική περίοδος  να αναδείξει σε όλο τον κόσμο τη Σαντορίνη, ασφαλή προορισμό,  χωρίς τον κίνδυνο οι επισκέπτες του νησιού να μπούνε σε υγειονομικές περιπέτειες”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *