ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το πρόγραμμα του Δήμου Θήρας για την φροντίδα των ιπποειδών.

 

 

 

  “Στα πλαίσια του προγράμματος διαχείρισης – φροντίδας – των ζώων εργασίας του Δήμου Θήρας, με συντονιστή τον ιδικό συνεργάτη του Δήμου κ. Δημήτριο Σιγάλα, πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη και δράση από μέλη της “Animal Action” και του Gawf (Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων) με σκοπό να παρασχεθεί κτηνιατρική, οδοντιατρική και πεταλωτική φροντίδα στα ιπποειδή του Δήμου μας.

 

     Η ομάδα φροντίδας η οποία φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Θήρας, αποτελούνταν από τον κτηνίατρο κ. Κωνσταντίνο Όκκα, τον πεταλωτή κ. Τάσο Σκύλλα καθώς και τον τεχνικό δοντιών κ. Άλκη Γκέσκο, ενώ συντονίστρια των φιλοζωικών σωματείων ήταν η κτηνίατρος κυρία Ελίζα Γκέσκου.

 

     Η δράση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο στον χώρο εργασίας των ζώων, στα στέγαστρα της σκάλας του όρμου Φηρών, καθώς και στο καταφύγιο ιπποειδών τρίτης ηλικίας, που στεγάζει το φιλοζωικό σωματείο Σαντορίνης SAWA με την φροντίδα του Δήμου μας.

 

     Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας και ανταλλαγής απόψεων, με θέμα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την ποιοτική αναβάθμιση των υποδομών στους χώρους εργασίας των ζώων.

 

      Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας, είχε πραγματοποιήσει. συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της

οργάνωσης Greek Animal Welfare Fund στην Ελλάδα κ. Paul Mc Glone και την κυρία Σεραφίνα Αβραμίδου, εκ μέρους της Animal Action Hellas, με θέμα την ενημέρωση και συνεργασία στην υλοποίηση του προγράμματος φροντίδας των ιπποειδών εργασίας στον Δήμο Θηρας.

 

     Οι εκπρόσωποι των Οργανώσεων, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον σταθμό εκκίνησης των ζώων εργασίας, στον όρμο Φηρών”. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *