ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ OLYMPUS

ΣΥΝΔΕΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΜΗΛΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΡΕΘΥΜΝΟ

 

 

 

 

“Το OLYMPUS ξεκίνησε σήμερα τα δρομολόγια.

Σήμερα το βράδυ στις 23.30 αναχωρεί από Σαντορίνη για Πειραιά!!!
Ανακοινώνεται ότι σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2019 ξεκίνησαν τα δρομολόγια του πλοίου OLYMPUS της SEA SPEED FERRIES. Το πλοίο σήκωσε καταπέλτη από το Πειραιά, νωρίς το πρωί και αναμένεται να φτάσει στο Ρέθυμνο «κενό επιβατών» στις 15.30 ώστε να «πιάσει» 1ο δρομολόγιο από Ρέθυμνο για Σαντορίνη σήμερα στις 18.30. Στην Σαντορίνη αναμένεται λίγο μετά τις 10 μ.μ. Ακολούθως στις 11.30 το βράδυ αναχωρεί για Πειραιά.
Το πλοίο με νέο πλοίαρχο τον Μάριο Πελέκη εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Μήλο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο και επιστροφή.

Οι ταξιδιώτες από Σαντορίνη μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 22860-21839, με το Κεντρικό Πρακτορείο «SANTORINI EXECUTIVE TRAVEL» που βρίσκεται στα Φηρά στην οδό Αγίου Αθανασίου (κεντρικός δρόμος Φηρών-Καρτεράδου, απέναντι από το πρατήριο καυσίμων της ECO και το «Φούρνο Μυλωνάς»).
Το OLYMPUS αναμένεται να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα τόσο της Σαντορίνης όσο και του Ρεθύμνου.

Καταρχήν ενώνει σε ετήσια βάση τα 3 αυτά λιμάνια (νησιά) με 4 δρομολόγια «καθόδου» και άλλα 4 δρομολόγια «ανόδου» εβδομαδιαίως.

Για την Σαντορίνη ένα πρώτο ζήτημα που λύνει το πλοίο είναι ότι οι μεταφορικές εταιρίες ταξιδεύοντας με το OLYMPUS δεν επιβαρύνουν το λαβωμένο λιμάνι του Αθηνιού στις ώρες αιχμής, αφού τα δρομολόγια της SEA SPEED FERRIES από και προς το Πειραιά είναι νυχτερινά και τα φορτηγά και νταλίκες μπορούν να φορτοεκφορτώνουν τα χαράματα και το βράδυ, αφήνοντας το οδικό δίκτυο του Αθηνιού ελεύθερο την διάρκεια της ημέρας. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η καθημερινή ένωση με την Κρήτη μέσω Ρεθύμνου, αφού προϊόντα και εμπορεύματα ειδικά τους χειμερινούς μήνες, δεν χρειάζεται να μεταφέρονται πλέον μέσω Πειραιά!

Όσο για τους ταξιδιώτες, επιβάτες του OLYMPUS επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι δεν απαιτούνται πλέον οι 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και τα 2 ημερήσια δρομολόγια επί του πλοίου για μια απλή δουλειά στη πρωτεύουσα. Ο Σαντορινιός φεύγει βράδυ για Αθήνα, κάνει τις δουλειές του και επιστρέφει αν θέλει το ίδιο βράδυ για Σαντορίνη, όπου νωρίς το πρωί ξαναβρίσκεται στο νησί.
Όλυμπε… καλά και ασφαλή ταξίδια!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *