ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΙΑΣ

ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟ

 

 

 

    “Όπως έχετε διαπιστώσει έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες οι εργασίες για την κατασκευή του νέου μας σχολείου. Μετά από αγώνες χρόνων των Συλλογών Γονέων και Κηδεμόνων Οίας όπως και της διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, επιτέλους το όνειρο μας για ένα σύγχρονο και ασφαλές σχολείο γίνεται πραγματικότητα.

Είναι αναπόφευκτη δυστυχώς η ταλαιπωρία των παιδιών μας μέχρι την αποπεράτωση του έργου. Παρόλα αυτά, η ταλαιπωρία αξίζει μιας και θα μας παραδοθεί ένα σχολείο ασφαλές, άνετο, με αίθουσες διδασκαλίας και πολλαπλών χρήσεων, σύγχρονους αθλητικούς χώρους και προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ.

 

  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Οίας, συναντήθηκε χθες με τον εργολάβο του έργου, ώστε να εκφράσει τις ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών μας καθώς και να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα του έργου. Ο εργολάβος του έργου με προθυμία, μας εξήγησε τις λεπτομέρειες των εργασιών και μας επιβεβαίωσε ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 

  Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η εκσκαφή του πρώτου τμήματος οπότε και θα μειωθεί η φασαρία από τα φορτηγά και τα μηχανήματα και ξεκινά άμεσα η ανέγερση του πρώτου κτιρίου.

Από την πλευρά μας ενημερώσαμε τον εργολάβο ότι θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί, ώστε το έργο να αποπερατωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν διευκρινίσεις ή απορίες έχετε.

Καλή δύναμη και υπομονή να ευχηθούμε στα παιδιά μας και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που πραγματικά αγωνίζονται με τα μέτρα κατά της πανδημίας και την ενόχληση των εργασιών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *