ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ»

ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΚΥΡΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

SantoriniDec2015_300x250_News

«ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (SITES)

 

«ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ» 

Ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες η online διαφημιστική επικοινωνία της πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας «Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο».

Η καμπάνια θα διαρκέσει 3 εβδομάδες και απευθύνεται σε χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα χώρες από τις οποίες έρχονται περισσότεροι ταξιδιώτες στην Ελλάδα όπως Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ιταλία, Σκανδιναβικές χώρες κα.

Η καμπάνια έχει προγραμματιστεί στα  μεγαλύτερα  ταξιδιωτικά sites– όπως tripadvisor, lonelyplanet, expedia, airbnbκα –  των παραπάνω χωρών και προβάλλεται με bannersκαι videobanners.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ιστοσελίδα του NationalGeographicόπου: το bannerεμφανίζεται τόσο στην κεντρική σελίδα (homepage) όσο και στα επιμέρους section του site όπως travel, photography, news, ROS (acrossthesite) αλλά & στο GreeceGuide, το video (Interstitials)  εμφανίζεται σε όλα τα sections του site μπροστά από το περιεχόμενο (όταν ο user ανοίγει την σελίδα) και τα prerolls εμφανίζονται  πριν από την εμφάνιση κάποιου video.  Κάποια από τα παραπάνω μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδαhttp://www.nationalgeographic.com/

Ο αριθμός των επαφών (impressions) που αναμένεται να αποφέρει η καμπάνια υπολογίζεται στα 2,500,000 impressions.

Η υλοποίηση της καμπάνιας υποστηρίζεται οικονομικά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».