Site icon Santonews

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟ Θήρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“Ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας ανακοινώνει με ενθουσιασμό την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 από σήμερα. Τα εισιτήρια διαρκείας εξασφαλίζουν τη θέση σας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, του κυπέλλου Ελλάδας και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, δεν εξασφαλίζετε απλώς την παρουσία σας στις μεγαλύτερες αθλητικές στιγμές του νησιού μας. Γίνεστε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας. Η υποστήριξή σας ενισχύει τις ακαδημίες μας, επενδύει στα παιδιά μας και διαμορφώνει το μέλλον του αθλητισμού.
  Κάθε εισιτήριο διαρκείας είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης και αγάπης για την ομάδα μας και το νησί μας. Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί ένα, να πανηγυρίσουμε νίκες, να ζήσουμε συγκινήσεις και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Θήρας ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στα παρακάτω τηλέφωνα:
Ξαγοράρη Σπυριδούλα: 6982474154
Ελένη Μεμετζή:
6937383100
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνεχή υποστήριξή σας. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!
Α.Ο. Θήρας”.
Exit mobile version